Obývací pokoj z kytek

Obývací pokoj z kytek

Sdílejte

Obývací pokoj z kytek

By: Tabatha Muntzinger

Milujete přírodu a máte ráda kytky? Pak si udělejte obývací pokoj z kytek. Teď se nebavím pouze o živých květinách a už vůbec ne o květinách umělých. Květiny totiž dokážou zázraky, a to jako vzory na tapetách, na dekoracích, anebo jako obrazy. V poslední době se staly květiny velmi moderní záležitostí, se kterou uděláte hodně parády. Proměňte svou místnost v rozkvetlou zahradu a dopřejte si doma zeleň, která sice nebude opravdová, ale budete se v ní cítit příjemně.

Co vše můžete mít v kytkách?

Dekorace, jako jsou ubrusy, záclony, závěsy, krabice, hodiny… Možností, co obléci do květinového vzoru, je skutečně mnoho a klidně to může být gauč i křeslo. Měli byste ale vše umět dokonale sladit, a pokud si sami na to netroufáte, tak poproste designéra.

Co se ke kytkám hodí?

Jsou tu pruhované vzory, tečky, ale i kostky. Kombinací se vůbec nemusíte bát, naopak. Vintage styl, který je pro květinové vzory typický, vám napoví, co k sobě lze sladit a co už nikoliv. Většinou se ke květinovému vzoru hodí barva bílá, ale může to být také světlešedá, nebo krémová. Pokud netoužíte vyloženě po Vintage, nebo vesnickém stylu, tak můžete květinový vzor kombinovat i s modernou. I tyto dva styly se dají dobře skloubit.

Stačí mít například kombinaci květinové tapety a pruhového gauče či sedačky, nebo naopak květinového gauče a pruhových tapet. Všechny tyto kombinace jsou naprosto v pořádku, a i když se vám na první pohled, nebo spíše doslech může zdát, že jde o věci, které byste si do interiéru nedali, tak můžete později zjistit, že opak je pravdou a že skutečně to, co možná nevypadalo ve vaší myšlence zajímavě, v reálu vypadá naprosto úžasně.

Květinové vzory, kterými interiér zdobíme, jsou většinou růže, nebo levandule. Tyto vzory jsou nejvíce v kurzu, dalším oblíbeným vzorem je pak ještě slunečnice.

Rate this post
Sdílejte