Obývací stěny – trendy roku 2015

Obývací stěny – trendy roku 2015

Sdílejte

Obývací stěny – trendy roku 2015

nabytek-do-obyvaciho-pokojeJaké jsou trendy obývací stěny pro rok 2015? Tento rok přináší hlavně klid, volnost a tvůrčí přeměnu (recyklaci) starých věcí a všestrannost. Staré věci neházíme do koše, ale snažíme se je rafinovaně obnovovat. Moderní je klasika a retro, svěží barvy, exotické motivy, etnické dekorační vzory, umělecké detaily a překvapivá kombinace textur. Pozor s kombinací starých a nových stylů. Pokud nemáte správné estetické cítění, raději se poraďte s designérem, ten vám pomůže vytvořit elegantní a útulný domov, kde jedou zaoblené linie a dekorace v přírodních odstínech. Moderní prvky se mohou zkombinovat s pozlacenými starožitnostmi, sametem a hedvábím. Jen tak vytvoříte originální a jedinečný interiér.

Trendy obývací stěny – jednoduchý a elegantní design

Výraz obývací stěny podtrhneme výraznými bytovými doplňky, nezapomínáme přitom na zeleň a na to, že v jednoduchosti je síla. Rostliny se umisťují všude i do koupelny. Dřevo vynikne se sklem a chromem. V moderních obývacích pokojí se snažíme zaměřit i na ten nejmenší detail, pokud chceme docílit originální styly. Dovolené je všechno – orientální koberce a nábytek či kmenový textil. Nebo se vám líbí vyřezávaný nábytek? Bojujete s nedostatkem místa? I pracovní kout se dá umě zakomponovat do obývacího systému. Rozhodně neuvažujte o kancelářském nábytku, zejména pokud vlastníte notebook.

Obývací stěny za prima ceny ve vysoké kvalitě  

Mnozí lidé jsou konzervativní a odmítají veškerý pokrok. Proto je asi stále velký zájem o klasické obývací stěny. Sháníte i vy nějaký vhodný nábytek do vašeho domova? Nemůžete se stále rozhodnout? V prvních dvou odkazech naleznete inspiraci a mnohé informace o nábytku včetně fotografií. A pak v pohodlí svého domova si do vyhledávače napište t-nabytek.cz. Rázem se ocitnete v největším českém internetovém obchodě s nábytkem s dopravou ZDARMA. Můžete se těšit na špičkový klientský servis, skvělé ceny, jednoduchý výběr ve filtru v levém sloupečku, nechybí zde certifikát Heureka, ověřeno zákazníky.

Rate this post
Sdílejte