Udělejte si uvnitř příjemně, i když je venku vedro. Pomůže vám k...

Udělejte si uvnitř příjemně, i když je venku vedro. Pomůže vám k tomu kvalitní klimatizace.

Sdílejte

Udělejte si uvnitř příjemně, i když je venku vedro. Pomůže vám k tomu kvalitní klimatizace.

Klimatizace do domu je stále oblíbenější a stává se běžným vybavením nejen na pracovištích, ale i v domácnostech. Není se čemu divit, je totiž cenově dostupná, její instalace není náročná a především dodává příjemnou atmosféru i místnostem, jež jsou v podkroví nebo do jejichž oken svítí slunce v denních hodinách, kdy je nejsilnější.

Pro jakou klimatizaci se rozhodnout?

Vybrat si můžete mobilní klimatizaci, centrální nebo variantu pro byt, dům a kancelář. Kupříkladu společnost Klima Rapid nabízí zajímavé akční nabídky, díky nimž pořídíte kvalitní a funkční klimatizace se značnou úsporou peněz. Aktuálně např. typ Panasonic KIT-UE9QJE s cenou již od 12 593 Kč.

Velmi dobrou volbou je i mobilní klimatizace Midea. Teplo odvádí flexibilní hadicí ven z klimatizované místnosti. Její mobilita je ideální, chcete-li mít možnost ochlazovat místnosti dle své potřeby a kdykoli je střídat.

Zvládá chlazení, ventilaci a vysoušení, k dispozici je i dálkové ovládání, což představuje snadné a jednoduché ovládání i z pohodlí gauče nebo od pracovního stolu. Použití značkového olejového kompresoru zajišťuje tichý chod, nechybí ani funkce jako časovač, přednastavení požadované teploty, systém shower cooling umožňuje využití vzniklého kondenzátu pro vlastní potřebu klimatizace.

Tato klimatizace se dá instalovat i napevno, v balení se nachází vše potřebné, abyste tak mohli učinit. Jde o přírubu, flexibilní hadici i lištu do okna.

Při volbě pevně instalované klimatizace do bytu a kanceláře je doporučována dělená klimatizace typu SPLIT, kdy je jedna klimatizační jednotka venku a jedna uvnitř, nebo MULTISPLIT, kdy je na jednu venkovní klimatizační jednotku napojeno až 5 vnitřních klimatizačních jednotek. Stačí rozhodnout se, kolik místností chcete klimatizovat a zvolit typ značku a typ klimatizačních vnitřních jednotek – MIDEA, DAIKIN či Panasonic.

Nenechte si znepříjemňovat volný čas doma nebo snižovat pracovní výkon v kanceláři díky nesnesitelnému teplu. Klimatizace pro dům, byt i kancelář, stejně jako ty mobilní, vám umožní snížit teplotu interiéru dle vašeho požadavku.

Rate this post
Sdílejte