Díky novostavbě budete žít úsporně a zároveň plně dle svých představ

Díky novostavbě budete žít úsporně a zároveň plně dle svých představ

Sdílejte

Díky novostavbě budete žít úsporně a zároveň plně dle svých představ

Uvažujete o pořízení si nového bydlení a váháte, jestli zvolit novostavbu, nebo domek či byt ve starší zástavbě? V tom případě neváhejte a vyberte si novostavbu. Jejich obliba stále stoupá a důvodů k tomu je hned několik.

Úpornější způsob života

Díky novostavbě získáte bydlení, které vás nebude tolik stát. I když bude počáteční investice vyšší, během několika let se vám vrátí a vy budete šetřit. Úsporu pocítíte jak ve spotřebě za vytápění, tak v ohřevu vody či levnějšímu svícení. A nejen to, nebudete muset po mnoho let investovat do oprav a nutných rekonstrukcí.

Získáte bydlení s nepostradatelnými energetickými štítky, nebudete muset řešit zateplování, výměnu oken, novou elektroinstalaci, hledání způsobu, jak ušetřit za ohřev teplé vody…

Novostavby Praha na tohle vše myslely už při samotném plánování a budoucí uživatelé to bezesporu ocení.

Nepřizpůsobujte se, vyberte si byt dle svých představ

Jestliže si kupujete starší nemovitost, v drtivé většině případů se nevyhnete stavebním úpravám. Ať už jde o posunutí příček, rekonstrukci kuchyně či výměna starého jádra v koupelně, tohoto vás nové byty ušetří. Vybírat můžete z bohaté nabídky a tak hravě najdete byt plně dle vašich požadavků.

Potřebujete-li menší byt pro dvě osoby, nebo prostorný, který nabídne pohodlí, komfort i bezpečí pětičlenné rodině, stačí prohlédnout si nemovitosti na stránkách nove-byty.cz a vybrat si dle svého gusta. Nechybí samozřejmě občanská vybavenost ani rychlá dostupnost do centra města.

Volit se dá dle velikosti bytu, jeho umístění ale i ceny. Nechybí zajímavé akce, díky nimž s koupí bytu nezískáte jen krásný nový domov, ale také značnou úsporu peněz.

Neváhejte a vsaďte na novostavby. Budete zajisté spokojeni a budete žít tak, jak si představujete. Zároveň vás nebudou trápit investice v budoucnu nebo hledání možností, jak ušetřit na energiích.

Rate this post
Sdílejte