Hledáte nové bydlení v Olomouci? Jak na to chytře?

Hledáte nové bydlení v Olomouci? Jak na to chytře?

Sdílejte

Hledáte nové bydlení v Olomouci? Jak na to chytře?

Olomouc je v posledních letech stále vyhledávanější lokalitou k bydlení. Naštěstí, i když je v poslední době opravdu vysoká poptávka, nabídka je také velká. Každý si zde dokáže najít odpovídající a vyhovující druh bydlení. Jen je třeba vybírat chytře a vědět, jak na to. Je také možné, že ve velké nabídce bydlení v Olomouci vám ten pravý druh projde mezi prsty. A to by byla škoda. Jak správně vybrat nové bydlení?

Nemusíte se spoléhat jen sami na sebe

nemovitost_detail_galerie_big_tmb_1075Spoléhat se jen sami na sebe a hledat nové bydlení v Olomoucí nemusí být vždy správnou volbou. A to hned z mnoha důvodů. Prvním důvodem je fakt, že o trhu s nemovitostmi v Olomouci a o nabídce bydlení nemáte a nikdy nebudete mít takový přehled, jako profesionálové. Ale koho využít na pomoc při výběru? Je to jednoduché, přesně k tomu slouží makléř kupujícího. Protože výběr správného nového bydlení je důležitý a často na celý život, rozhodně se nebraňte spolupráci s profesionálem.

Můžete dostat množství nadstandardních služeb

Realitní makléř vám samozřejmě může pomoci už při samotném hledání a výběru nemovitosti. Služby profesionálních makléřů ale lze využívat i v případech, že už máte nové bydlení vyhlédnuté. O co se postarají? Za prvé zjistí právní stav nemovitosti. Zda kupujete nemovitost opravdu od vlastníka, jestli není zatížená věcnými břemeny nebo jestli není v exekuci. Dále detailně prostuduje stav nemovitosti ze stavebního hlediska a analyzuje jeho kupní cenu.

Tedy jestli cena odpovídá skutečnému stavu objektu, jestli není přehnaná nebo podezřele nízká. A nakonec samotná kontrola převodu nemovitosti do vašeho vlastnictví nebo jeho zajištění, včetně vyhotovení potřebných smluv. Všechny tyto realitní služby v Olomouci vám může zajistit jediný makléř. Mezi přední společnosti s touto specializací v Olomouci se řadí například Musil Reality.

 

Rate this post
Sdílejte