Luxusní bydlení v klidných pražských lokalitách

Luxusní bydlení v klidných pražských lokalitách

Sdílejte

Luxusní bydlení v klidných pražských lokalitách

Mnoho lidí se stěhování do Prahy brání. Nechtějí žít v bytovce obklopeni dalšími bloky bytů a bydlení v okrajových částech jim z důvodu dlouhého dojíždění taky nevyhovuje. Přesně takové náročné zákazníky uspokojí developerské projekty Neocity.

Developerské projekty jsou dobrou šancí, jak bydlet v klidné části velkoměsta. Můžete u ranní kávy pozorovat celou Prahu, sledovat východ slunce nad Vltavou nebo bydlet na zámku. Přesně na to láká mezinárodní společnost Neocity.

Realizují pouze to, o co by měli sami zájem

Neocity působí ve střední a východní Evropě, Izraeli a Africe. Specializují se na menší projekty, tím pádem jednají s každým klientem osobně a řeší jeho konkrétní připomínky, přání a potřeby. A nejen to. Jak popisuje na webu Neocity obchodní ředitel Michal Šiller, tvoří pouze takové luxusní bydlení v Praze, kde by chtěli sami žít.

V Praze v současné době připravují čtyři velice zajímavé projekty. Čím jsou unikátní, jsme zmínili už výše, pojďme se proto podrobněji podívat, kde se v našem hlavním městě skrývají ta neobyčejná místa.

1. Východ slunce Nad Ostrovem

Pokud Prahu dobře znáte, možná vás napadlo, že sledovat východ slunce nad Vltavou mohou obyvatelé městské části Podolí. Ano, volné pozemky tam už prakticky nejsou, ale společnosti Neocity se povedlo ještě jeden ulovit. Patrně je to úplně poslední příležitost, jak tam získat byt.

V chystaném pětipodlažním domě bude 11 prostorných bytů. Do parku to jejich vlastníci budou mít čtyři minuty, do bazénu ani ne půl kilometru.

2. Jako v románu na Studánce II

Po úspěšném developerském projektu Studánka I se Neocity pouští do druhé fáze. O bydlení v lokalitě, kde žil a kam zasadil svou tvorbu Bohumil Hrabal, je velký zájem.

V architektonicky zajímavém rohovém domě se bude nacházet 60 bytů. Do parku je to odtamtud jen 400 metrů, na tramvajovou zastávku 210 m.

3. Na zámku na Veleslavínské

Luxusní byty Praha se budou nacházet také v jedné z nejstarších pražských čtvrtí v blízkosti zámku Veleslavín. Je to jen pár minut od metra a letiště a pouhých 17 metrů k zámku.

Svůj domov najde ve dvou novostavbách a renovované vile 42 rodin, které budou dýchat atmosféru našich dějin.

4. Výhled na celou Prahu na Radimově

Nedaleko Břevnovského kláštera (asi 15 minut cesty) vznikne luxusní rezidence se 42 byty. Její obyvatelé ráno vyhlédnou z okna nebo vyjdou na prostornou terasu a celá Praha jim bude ležet u nohou. Do bazénu to budou mít jen 800 m a užijí si romantiku i historii tamního prostředí.

Společnost Neocity staví nové moderní budovy a renovuje staré. Každopádně zastává názor, že malých bytů v panelákových čtvrtích už je v Praze dost. Jde trochu jiným směrem. Připravuje luxusní prostorné byty pro náročné. Začíná to už lokalitou a pokračuje osobním jednáním. Pokud si potrpíte na luxus, mají vám v Neocity co nabídnout.

Rate this post
Sdílejte