Řešíte ve svém okolí odvoz odpadu? Dáme vám jednoduchý návod, jak na...

Řešíte ve svém okolí odvoz odpadu? Dáme vám jednoduchý návod, jak na to

Sdílejte

Řešíte ve svém okolí odvoz odpadu? Dáme vám jednoduchý návod, jak na to

Problematika odpadů zasahuje tak či onak do života každého z nás. Co všechno může nefungující odvoz odpadu způsobit, jsme viděli před pár lety v italské Neapoli, nelichotivě přezdívané město odpadků. Je tedy důležité, aby odvoz běžel jako na drátkách, a pokud tomu tak není, je třeba uvažovat o změně.

Ucelené řešení svozu všech druhů odpadů nabízí společnost AVE CZ, mající působnost po celé republice. Nabídku svozu směsného komunálního odpadu využijí zejména města a obce, služba je však dostupná i pro jednotlivce a drobné podnikatele, či při konání jednorázových veřejných akcí. Na základě individuální dohody se zákazníkem je možné zajistit pravidelné i individuální svozy směsných odpadů.

V rámci separovaného sběru pak AVE CZ sváží papír, sklo, plasty, tetrapack, bioodpad a železné kovy, na jednotlivé druhy odpadů zákazníkovi zajistí i speciální obaly a nádoby pro ukládání. Realizuje také svoz a odstranění velkoobjemového odpadu, jako je sanitární technika či starý nábytek, biologicky rozložitelného odpadu, tedy zbytků ovoce a zeleniny, trávy, pilin, dřevní štěpky a podobně, který pak dále zpracovává a v podobě kompostu poskytuje k dalšímu využití.

V případě stavebních prací ve vašem městě zabezpečí AVE CZ přistavení velkoobjemových kontejnerů a následný svoz, dotřídění a odstranění stavebního odpadu. Moderní a bezpečnou technikou také zajistí transport odpadů nebezpečných, obsahujících například azbest nebo kontaminovaných ropnými látkami, včetně odpadů kapalných a plynných. Pokud provozujete jídelnu či restauraci, zbaví vás společnost AVE CZ gastroodpadu z kuchyní, na základě platné legislativy pak lékařským, veterinárním či lékárenským zařízením pomůže od zdravotnického odpadu.

Zadejte poptávku po konkrétních službách pomocí kontaktního formuláře a odevzdejte svůj odpad do rukou odborníků z AVE CZ.

Rate this post
Sdílejte