Překvapte okolí vtipnou módou!

Překvapte okolí vtipnou módou!

Sdílejte

Překvapte okolí vtipnou módou!

Bydlení už máte zařízené k obrazu svému a co dál? Chtěli byste své okolí zaujmout? Máte odvahu? Líbí se vám styl a máte rádi chytrý humor? Ukažte nejen vašim sousedům, co vše se ve vás skrývá. Představujeme vám netradiční módu inspirovanou světem geek…

Víte co je geek?

Geek patří mezi novodobé výrazy a označuje osoby, které „propadly“ světu informačních technologií. Jsou to ti, kteří se rádi oddávají počítačovým hrám, „hrabou“ se v počítači a někdy na nás ostatní mluví úplně nesmysleným jazykem. Geek je také sci-fi. Pokud dáte obojí dohromady, vznikne vám neobyčejně vtipný svět.

Právě tím se inspirovali tvůrci geek módy. Na trička a mikiny přenesli motivy, jejichž hlavní inspirací byly právě informační technologie a fantaskní svět. Přidali k tomu ještě populární sci-fi filmy a seriály. Díky tomu vznikla jedinečná nabídka stylového oblečení, ve kterém i vy celému světu ukážete váš vybraný smysl pro humor.

Vybíráme za vás…

Trička s vtipným potiskem nabízí internetový obchod Geekshirts.cz.

Velmi krásnou ukázkou, jak může svět čísel být vtipný, je Tričko Algebra. Co znamená nápis? Volně přeloženo: A pak satan řekl, vložte do matematiky písmena. Pokud jste se někdy v životě setkali s algebrou, tak přesně víte, o čem je řeč.

Naši pozornost si získalo i Tričko Families. Je určeno pro seriálové fajnšmekry. Poznáte podle siluet všechny známé seriálové rodiny?

Na Geekshirts.cz je mnohem rozmanitější výběr, přesvědčte se sami.

Pozor super akce – i 5+5 zdarma!

Trička i mikiny, které na Geekshirts.cz koupíte, potěší kvalitou. Trička jsou ušita ze 100% bavlny, takže jsou velmi příjemná na nošení. K dostání jsou velikosti S až XXL, takže si určitě vybere každý.

Pokud se vám trička s potiskem zalíbila, měli byste vědět, že obchod pravidelně pořádá pro své zákazníky zajímavé akce. V rámci nich je možné koupit i 5+5 triček zdarma. Ideální třeba pro nákup vánočních dárků pro vaše blízké, nemyslíte?

Rate this post
Sdílejte