Pořiďte si terasu, jejíž podlaha odolá dešti, slunci i mrazu a sněhu

Pořiďte si terasu, jejíž podlaha odolá dešti, slunci i mrazu a sněhu

Sdílejte

Pořiďte si terasu, jejíž podlaha odolá dešti, slunci i mrazu a sněhu

Stalo se vám, že prkna na vaší terase překonal zub času a potřebujete je nahradit něčím novým, lepším a trvanlivým? Nebo si budujete svou první nové venkovní posezení a hledáte nejvhodnější materiál, který je možné použít na výrobu podlahy?

V každém případě vám dobře a odborně pomůže terasové centrum Praha, jehož specializací je jak realizace teras, tak prodej WPC desek a mnohé další.

Oslovte společnost s letitými zkušenostmi a dobrými ohlasy

Venkovní prostředí a povětrnostní vlivy dovedou provést za pár let se dřevem spoustu škody. Své udělají i škůdci a plísně. Jestliže chcete terasu, jež vám bude sloužit hezkou dobu, obraťte se na největšího prodejce a realizátora teras, společnost Woodparket. Její začátky sahají do roku 2002 a za dobu svého působení nasbírala spoustu užitečných a důležitých zkušeností, které jí umožňují provádět realizaci podlah v interiérech i exteriérech nemovitostí.

Ročně uspokojí poptávku klientů po podlahách o objemu přes 25 000 m2 a terasách o objemu 3 000 m2. Klienti, kteří si nakoupí zboží v terasovém centru, nebo si pořídí terasu o ploše alespoň 27 m2, získají dárek zdarma v podobě luxusního sedacího vaku Fatboy.

Když požadujete hezký vzhled a vysokou životnost

Woodplastic patří k výrobcům, jejichž výrobky patří k designově povedeným a kvalitním zároveň. Její terasy můžete vidět v největším terasovém centru o ploše 200 m2, kde na ně svítí slunce, prší, padá sníh a jsou vystavovány vysokým i nízkým teplotám.

Můžete si vybrat ze 4 druhů prken v sedmi barvách. WPC terasy pojímají celkem 32 základních druhů. Správný odstín si tedy zvolí každý, ať už upřednostňuje klasiku, extravaganci nebo barevnou kombinaci hodící se k fasádě či jiné barevné ploše související s nemovitostí.

Přednosti WPC teras

Nejlepší je srovnání, proto si můžeme WPC terasu srovnat s dřevěnou. Přednosti dřevo-plastové WPC terasy jsou především tyto:

  • Neštěpí se a netvoří třísky
  • Nekloužou díky vroubkům, jsou bezpečné i u bazénů
  • Jsou vysoce odolné i vůči soli či chlóru, k tomu se váže velmi dlouhá záruční doba 25 let
  • Nevyžadují údržbu, jako představuje např. olejování, nátěry či jiná péče
  • Snadno se montují, nejsou duté a nekotví se do podloží, stačí je položit na štěrk

Jestliže se rozhodnete pro WPC terasu, vaše investice se vám velmi rychle vrátí. Zároveň si ji budete moci užívat bez jakékoli péče. Navštivte www.woodparket.cz a vyberte si z bohaté nabídky barev a odstínů.

Rate this post
Sdílejte