Travte léto venku. Díky pergolám a markýzám získáte příjemný stín k relaxaci...

Travte léto venku. Díky pergolám a markýzám získáte příjemný stín k relaxaci i zábavě.

Sdílejte

Travte léto venku. Díky pergolám a markýzám získáte příjemný stín k relaxaci i zábavě.

Jestliže máte terasu, balkon či jiné posezení venku, které není dosud zastíněno, určitě zde nemůžete trávit celé letní dny. Sluníčko je od 10. do 15. hodiny nejsilnější a mnohdy i mimo tyto hodiny hřeje tak, že se mimo stín nedá vydržet. Máte-li malé děti, nebezpečí je ještě větší.

Problém s dostatkem stínu můžete snadno vyřešit, pokud si pořídíte pergolu či markýzu. Jde o stínicí techniku, jejíž montáž je rychlá, snadná a která se hodí ke každému typu domu. Prostor nejen chrání před paprsky slunce, ale dokáže vytvořit i příjemné závětří.

Jaké druhy stínicí techniky můžete venku použít

Aby byly uspokojeny požadavky a přání široké klientely, objevuje se na trhu stínicí technika v mnoha podobách.

Ať už máte zájem o kteroukoli variantu stínění, objednat si ji můžete pohodlně na jednom místě – u společnosti Plas s.r.o. Jde o rodinný podnik, který letos slaví 25 let svého působení na českém trhu. Za tu dobu nasbíral mnoho neocenitelných zkušeností a jeho dobrá pozice mezi společnostmi zabývajícími se stínicí technikou dokazuje, že odvádí kvalitní práci a klientům dodává prvotřídní sortiment pro zastínění interiéru i exteriéru.

U společnosti Plas s.r.o. můžete poptávat:

  • Kloubové a teleskopické markýzy
  • Kazetové markýzy
  • Samostatně stojící markýzy
  • Sklopné markýzy
  • Svislé markýzy
  • Zastínění zimních zahrad
  • Pergoly
  • Zatemňovací markýzy
  • Venkovní žaluzie
  • Rolety

Rozhodnutím, že si pořídíte pergolu, markýzu nebo rolety, nezískáte „pouze“ stín

Ano, místo, kde budete moci trávit čas, i když bude pravé poledne a sluneční paprsky budou nejsilnější, to se stínicí technikou určitě získáte. Stejně dobře vám ale poslouží, i když se přiženou mraky. Nebudete muset uklízet ze stolů, řešit, kde přemístit hosty… Jednoduše deštík přečkáte pod pergolou. Jestliže budete chtít protáhnout odpolední siestu do večerních hodin, díky stínění na vás nepadne rosa a vy si budete užívat společnost přátel, do kdy budete chtít.

Díky použití kvalitních materiálů získáte trvanlivého pomocníka, o kterého se nebudete muset dlouhá léta starat. Zároveň prostřednictvím pergoly, moderní markýzy či roletám dostane váš dům úplně jiný ráz. Jejich design vás jistě osloví. Díky pestré paletě látek, které mohou být použity, lze zhotovit jak veselý, barevný typ, tak naopak elegantní, nenápadný, který „splyne“ s domem.

Objednáte-li si rolety, budete potěšeni i v topném období. Nejenže vás v létě uchrání od vedra v interiéru, ale v zimě naopak skvěle izolují a tak sníží náklady za vytápění.

Na webových stránkách www.plas.cz najdete velké množství fotografií, které se vám stanou skvělou inspirací.

Obraťte se i vy na společnost Plas s.r.o., která vám pomůže bránit se slunci. Získáte komfortnější místo venku i uvnitř, kde budete trávit příjemný čas s rodinou či přáteli.

Rate this post