Zahradní domek – který vybrat?

Zahradní domek – který vybrat?

Sdílejte

Zahradní domek – který vybrat?

Ať už máte zahrádku malou, větší nebo obrovskou, k její údržbě využíváme nejrůznější pomocníky a stroje, které je potřeba někde skladovat. Dále se na zahrádce obvykle nachází nespočet předmětů, zahradní nábytek, náčiní, sportovní vybavení a je zřejmé, že vše nelze ponechat jen tak ležet na trávě. Pokud nechcete, aby to u vás vypadalo jako po výbuchu, zároveň nemáte dostatek místa v domě, pak je naprosto na místě pořízení zahradního domku. Jaký pořídit? Představme si několik typů.

Jaký pořídit zahradní domek?

Při výběru zahradního domku je stěžejním parametrem materiál. Na trhu seženete zahradní domky dřevěné, plastové, plechové i jiné varianty. Na každou zahradu však nejlépe zapadne zahradní domek vyrobený ze dřeva, a to jednoznačně díky přírodnímu rázu. Klíčovými kritérii je rovněž velikost a prostor, který pro domeček máte, a také účel využití této stavby. Nabídka zahradních domků je v současné době opravdu obrovská, proto jistě narazíte na ten pravý.

Zahradní domek s garáží

Velice povedený je model Garáž Line 4 s výklopnými dveřmi. Tato robustní dřevěná garáž poskytuje přístřeší pro vaše auto, motorku, kola a další sportovní náčiní. Může být také výborným místem pro kutilské práce a ke skladování všemožného nářadí, sekačky na trávu a dalšího zahradního nářadí. Rozměr garáže 530 x 570 cm je dostačující pro všechny tyto účely.

Zahradní domek na nářadí nebo na odpočinek

Naprosto typický model představuje nářaďový domek H3. Jedná se o bytelnou stavbu, která slouží prioritně k ukládání nářadí a jako kutilská dílna. Vybavit jej můžete nábytkem, a v tomto případě nachází uplatnění jako příjemné zázemí na zahrádce, když si chcete užívat pohody a klidu, i za sychravého počasí. Okna disponují plexisklem o tloušťce 4 mm a dveře zámkem, což přispívá k větší bezpečnosti. Jako střešní krytina je zvolena černá lepenka, nicméně lze na domek použít i klasickou střešní krytinu. Rozměry tohoto typu jsou 240 x 212 cm.

Zahradní domek s terasou

Chcete-li spojit nutné s užitečným, pak dejte přednost zahradnímu domku Classic Harriet, který je naprosto důmyslně řešen. Díky svým relativně velkým rozměrům (3,5m x 3,5m/4,8m) je vhodný spíše na větší pozemky. Na druhou stranu zde máte dostatek místa pro ukládání nejrůznějších předmětů, navíc si můžete užívat pohody na prostorné terase. Stěny o tloušťce 34mm předurčují tento model k dlouholeté bezúdržbové životnosti.

Hledáte něco jiného? Pak navštivte kategorii zahradní domky na stránkách www.ceskehriste.cz a vyberte si ten, který bude přesně odpovídat vašim požadavkům.

Rate this post
Sdílejte