Automatická sekačka Honda Miimo

Automatická sekačka Honda Miimo

Sdílejte

Automatická sekačka Honda Miimo

Zakládáte si na precizně upraveném trávníku, ale nechcete trávit sekáním čas? Nebojte se, nemusíte si hned najímat zahradníka. Údržbu trávníku za vás zvládne i automatická sekačka. K těm nejkvalitnějším modelům patří sekačka Honda Miimo. Co vše umí a pro koho je vhodná?

Vzhled zatravněné plochy je klíčový pro upravené okolí domu a krásnou zahradu. Pokud sekat nestíháte nebo vás to prostě nebaví, je možné, že časem budete mít na zahradě spíš džungli než anglický trávník. Možná sekání nezvládáte fyzicky nebo jste alergici. Ve všech těchto případech jsou automatické sekačky řešením. Sekání vás už nebude zdržovat od dalších činností na zahradě. Chcete-li mít upravené záhonky, keře a stromky, zabere to mnoho času. Možná si ale raději půjdete hrát se svými dětmi nebo přečíst dobrou knížku. Je jen na vás, jak s volným časem naložíte.

Automatická sekačka Honda Miimo má mnoho předností. Určitě vás potěší její tichý chod. Dokonce ji můžete mít puštěnou i v noci! Nevadí jí rozmary počasí jako déšť a vítr. Váš pozemek může být klidně svažitý, tato sekačka si s ním poradí. Výdrž baterií je přibližně 90 minut, po uplynutí této doby ale dojede sekačka sama do „depa“, kde se zase nabije.

Jak se vymezuje dráha, po které má automatická sekačka jezdit, aby nepoškodila květiny a záhonky? Používají se k tomu dráty položené těsně pod travním drnem. Je možné je položit i okolo plotu a pod bránou, aby byl prostor přesně určen a sekačka neskončila třeba u sousedů.

Je asi jasné, že automatické sekačky nejsou určeny pro vysoký a přerostlý trávník. Ten je třeba nejprve pokosit jiným způsobem. Pak už ale bude pravidelně udržován. Krátká posečená tráva, která zůstává jako odpad po pravidelném sekání, není třeba nijak sbírat, naopak, jedná se o jemný mulč.

Bezpečí je u automatické sekačky Honda Miimo na prvním místě. Ať už máte děti nebo domácí zvířata, sekačka jim neublíží. Nemusíte se bát, že se sekačka poškodí při nájezdu na kámen nebo pařez. Při kontaktu se zastaví ihned sekačka i její nůž. Ovládání je možné i přes chytrý telefon. Chod sekačky vám pomohou naprogramovat specialisté.

Rate this post
Sdílejte