Interiérové a posuvné dveře Grimax

Interiérové a posuvné dveře Grimax

Sdílejte

Hledáte vhodné interiérové dveře do bytu či domu, které by vyhovovaly celkovému designu vnitřního prostoru? Bezpečné a stylové venkovní dveře? Čím širší nabídku stylů a provedení dveří vám prodejce nabídne, tím lépe se vám bude vybírat. Kde můžete sehnat dveře s krátkou dodací lhůtou? Existuje možnost získat vybrané zboží ve slevě, nebo nechat si je vyrobit a upravit na zakázku? Takové otázky si nejspíš kladete, když přemítáte o volbě prodejny, kde dveře pořídíte.

Jak vybrat dveře pro interiér a vchodové dveře?

I obyčejné dveře za nejnižší cenu mohou vyhlížet elegantně při využití příjemného dekoru, dřeva, kování, po různu zabudovaných skleněných tabulek. Romantická duše může zvolit pro své účely retro interiérové dveře s masivním rámem vyrobené ze dřeva, jež jí přinesou do domova závan starých dobrých časů. Výhodou bytelných retro dveří od proslulého výrobce Doorsy Doors je jejich tepelná a zvuková izolace. Potrpíte-li si spíše na moderní vzhled a stejně tak bytelnou konstrukci, výrobce má v záloze i střízlivější varianty. Velmi stylovým řešením pro interiér mohou pro vás být posuvné dveře nebo dveře shrnovací, záleží přitom na vašich prostorových a finančních možnostech, který z těchto typů dveří zvolíte. Nedobytné venkovní vchodové dveře by pak rozhodně měly splňovat bezpečnostní normy, použité materiály by měly být odolnější a budit respekt, pro zvýšení bezpečnosti je lze opatřit moderním bezpečnostním zamykacím systémem.

Interiérové i venkovní dveře jako z pohádky

Firma Grimax prodává klasické rámové a posuvné dveře, obložkové zárubně, příslušenství a kování ke dveřím. Grimax působí na českém a slovenském trhu již 17 let. Dvě prodejny naleznete v Praze, jednu v Brně a další v Ústí nad Labem. Výrobky také dodává obchodním partnerům po celé ČR, kupříkladu známým hobby řetězcům Baumax a Bauhaus. Firma Grimax sídlí v Roudnici nad Labem, kde má také vzorkovou prodejnu, své slovenské zastoupení má v Bratislavě. Dvakrát po sobě Grimax získala ocenění pro svoji spolehlivost. Jako jediná na trhu je firma schopna dodat značkové zboží do 14 dnů, exkluzivně a spolehlivě. Další její výhodou je fakt, že je v ČR a SR výhradním distributorem značkového zboží evropských výrobců jako jsou například Vasco Doors, Doorsy Doors, Porta Doors, produkující i atypické varianty dveří.

Rate this post