Sprchové panely: symbióza komfortu a stylu!

Sprchové panely: symbióza komfortu a stylu!

Sdílejte

Sprcha už dávno není jen způsob, jak očistit svoje tělo, ale je to především prostředek příjemné relaxace. Ruku na srdce, kdo z nás se po těžkém a dlouhém dni netěší do koupelny, na tu pohodu, až proud vody uleví namoženým svalům celého těla.

Pokud zařizujete novou koupelnu nebo jen rekonstruujete tu starou, určitě se vám vyplatí inventovat do nákupu hydromasážního sprchového panelu. Sprchové panely jsou přitom nejenom záležitostí velmi příjemnou a praktickou, ale dokážou osvěžit vzhled koupelny i po designové stránce, protože působí jako zajímavý solitérní prvek. Na výběr máte opravdu širokou škálu panelů v různých provedeních a s různými funkcemi. Navíc se u nás dají pořídit už od 2.490 korun, takže vás pořízení této koupelnové vychytávky rozhodně nepřijde na žádné horentní sumy. Naopak se dá říci, že za něj zaplatíte zhruba na stejné peníze, jako za kvalitnější vanovou baterii se sprchou.

Hydromasážní panely jsou skvělou volbou i pro ty nejnáročnější zákazníky. Mají polohovatelné a nastavitelné trysky, kde si můžete regulovat sílu proudu vody tak, aby vám poskytly dokonalou relaxaci. Co však určitě ocení každý sprchový fajnšmekr je, že panely vytvářejí úžasnou iluzi padajícího deště. Sprchování se tak stane zážitkem, na který se budete každý večer a každé ráno nedočkavě těšit.

Pokud se ale čas od času rozhodnete, že se vám stýská po tom, napustit si starou dobrou vanu a na chvíli se v ní uvelebit, nebude s masážním panelem problém ani to. Panely totiž mají výtokové ramínko, díky kterému si snadno vanu napustíte, takže pak už stačí jen dobře vychlazené bublinky do sklenice a voňavé bublinky do koupele, a můžete začít odpočívat.

Levnější alternativou pro sprchové panely jsou sprchové sety.

Stejně snadné jako použití je i samotná montáž. V závislosti na druhu panelu je možné ho upevnit buďto na stěnu nebo do roku. Nejedná se přitom o nic náročného. I pro průměrně zručného instalatéra je to snadná záležitost na několik desítek minut. Možná vám ale vrtá hlavou, jak je to s údržbou, ovšem ani zde nejsou žádné obavy na místě! Čistění panelů a péče o ně se nijak výrazně neliší od údržby klasických sprchových baterií a hlavic, takže vám bez vynaložené práce navíc budou dlouho věrně sloužit a přinášet vám radost z každodenního pobytu v koupelně!

Rate this post
Sdílejte