Látkové rolety Bematech oživí vaše okna

Látkové rolety Bematech oživí vaše okna

Sdílejte

Možnosti využití látkových rolet do oken jsou téměř neomezené. Díky široké nabídce látek jsou vhodné pro všechny styly bydlení. Látkové rolety jsou vysoce funkční, léty prověřený a jednoduchý stínící prvek. Standardní textilní rolety jsou určeny do interiéru, nejčastěji je lidé využívají v ložnicích a obývacích pokojích. Možnosti pro zastínění šikmých ploch jsou částečně omezené, proto jsou v tomto případě ideálním řešením rolety do střešních oken.

Výběr vhodné látky

Při výběru vhodné látky pro okenní rolety máte v případě značky Bematech k dispozici několik různých variant. V základu jsou látky rozděleny na dva typy:

  • Látky průhledné a průsvitné – screen, transparent, twintex, natural a jejich barevná provedení.
  • Látky neprůhledné a méně průhledné – uni, block, design, natural a jejich barevná provedení.

Látky se dále rozlišují podle dalších faktorů:

  • Materiál – polyester, bavlna, len, viskóza, nehořlavé vlákno, pvc, skelné vlákno, metalický zátěr.
  • Funkce – propustnost světla, odolnost proti zvýšené vlhkosti, pohlcování hluku.
  • Charakteristika – čištění suchým, lehce navlhčeným nebo mokrým hadříkem, teflonová vrstva, nehořlavá látka.

latkove-rolety-pro-vase-okna-2

Kombinace jednotlivých komponentů

Všechny interiérové neboli vnitřní rolety Bematech jsou vyráběny přesně na míru dle vašich požadavků. Můžete vybírat ze široké nabídky konzol, boxů, řetízků a spodních lišt. Nejdůležitější je správný výběr spodní zátěžové lišty. Zvolit si také můžete z uložení lišty do tunýlku a pohledové lišty. Každá lišta je vhodná pro jinou funkci a umístění.

Rolety do střešních oken

Dnes jsou pro bydlení velmi často využívané podkrovní prostory, u kterých najdeme netradiční sešikmené plochy. Pro tyto prostory se střešními okny vám přinášíme vhodné řešení, které:

  • Zamezí průniku tepla do interiéru.
  • Reguluje prostup světla do místnosti.
  • Je vhodné pro všechny typy střešních oken.

Rolety do střešních oken jsou variací pružinových rolet a jsou nabízeny ve dvou výrobních řadách. Řada EXCLUSIVE nabízí profesionální řešení, které zabraňuje prostupu světla mezi oknem a látkovou roletou. Při použití blackoutové látky dosahuje téměř 100% zatemnění. Systém je běžně dodáván ve stříbrné nebo bílé barvě.

Řada ECONOMY je obměna standartních pružinových rolet. Roleta je uchycena pomocí kovových konzol. Výhodou tohoto systému je především jednoduchost.

Jak vybrat tu nejvhodnější?

Vnitřní okenní rolety jsou vyráběny přímo na míru, a tak je nejlepším prvním krokem kontaktovat přímo obchodního partnera stínící techniky Bematech. Ten vám jistě nabídne to nejvhodnější řešení podle vašich přání a požadavků. Druhou možností je zadání poptávky online přes oficiální stránky značky Bematech.

Rate this post
Sdílejte