Povlečení z mikroflanelu nejen pro věčné zmrzlíky

Povlečení z mikroflanelu nejen pro věčné zmrzlíky

Sdílejte

Povlečení mikroflanel, to je něco pro věčné zmrzlíky, kteří dají přednost opravdu hřejivému materiálu. Je hitem moderních ložnic, především v zimních měsících. V málokterém materiálu se vám bude usínat tak příjemně: je hřejivý, hebký a jemný. Používá se pro povlečení i prostěradla. Postel zahalená do mikroflanelu vás přivítá svou náručí, kdykoliv budete potřebovat.

Výhody mirkoflanelových výrobků

Mirkoflanelové prostěradlo nebo povlečení je na dotyk hebké, podobně jako mikroplyš, možná ještě více. Látka je na povrchu poseta obrovským množstvím jemných chloupků. A hustota chloupků je u mikroflanelu ještě vyšší než u rovněž oblíbeného povlečení mikroplyš. Je to materiál nejen příjemný, ale i praktický ─ po vyprání rychle uschne a nemusí se žehlit! Co je také skvělé, nepouští vlákna a patří mezi textilie hypoalergenní. Povlečení a prostěradla mikroflanel mají jednu nevýhodu: nebude se vám chtít ven z postele. Vyberte si rozměry a design, které se vám budou zamlouvat, a nic vám nebrání zahalit lůžko do měkoučkého a heboučkého materiálu.

Deku z mikroflanelu si ihned oblíbíte

Zahalíte se rádi do teplé deky? Třeba večer u televize? Nebo u oblíbené knížky se šálkem horkého čaje? Pak vám nesmí chybět deka mikroflanel, na hony vzdálená kousavým a nepříjemným dekám, které se najdou stále ještě v mnoha domácnostech. Rozdíl pocítíte na první dotek. Taková deka je skvělým dárkem a hodí se snad každému. Využijete ji doma, ale i na cestách.

Oblíbený materiál v našich ložnicích

Mikroflanel se stává stále populárnějším materiálem a není divu. Něco tak krásně hebkého ocení děti i dospělí, na dotek připomíná to nejhebčí plyšové zvířátko. Zahřeje a pohladí, pořídit jej můžete v krásných vzorech a barvách. Vyberte si deku, která bude ladit s vaším povlečením, sedačkou, polštářky nebo třeba domácím úborem. Povlečení z tohoto materiálu je k dostání v tolika kombinacích barev a designů, že vám budou přecházet oči. A zapomenout nesmíte ani na prostěradlo.

Rate this post
Sdílejte