Proměna ložnice s novým ložním povlečením

Proměna ložnice s novým ložním povlečením

Sdílejte

Bytovým prostorem, který lze co nejrychleji proměnit a dodat mu zcela novou atmosféru častěji než jiným, je ložnice. Vyladit ložnici podle svých představ je ve skutečnosti snadnější, než by se zdálo.

Změna barev, vzorů, případně nového aranžmá textilních i dalších prvků může do této části interiéru přinést zcela zásadní proměnu. Nejvíce k nové podobě dokáže přispět ložní povlečení. Je to především proto, že dominantou každé ložnice je postel a její povlečení má tedy zásadní vliv na celkový ráz této bytové zóny. Povlečení na postele se tak stává hvězdou každého aranžmá, neboť každá jeho výměna může navodit pocit zcela nového stylu. Tento efekt přichází snadno a rychle – stačí změnit barevnost, vzory nebo materiál povlečení. Vyniknout může ve spojení či celkovém sladění s ostatními prvky, ať už rázu textilního nebo jen drobných dekorací. S proměnou ložnice si tak můžete hrát docela často – buď se rozhodnete pro jednu z možností anebo je postupně prostřídáte všechny. Inspirace pro letošní rok jsou následující:

Květinová inspirace – romantika i současnost

Horkým trendem pro letošní jarní a letní sezónu je inspirace přírodou, především povlečení s květinovými vzory – s motivem tulipánů, růží, vlčích máků a dalších oblíbených květin. Právě design plný květinových vzorů navozuje tu pravou romantiku a dokáže rozzářit každou ložnici. Květinové motivy jsou skutečným a stálým ložnicovým evergreenem – oblíbené byly v minulosti, stejně jako dnes. Inspirace přírodou přináší vždy pocity dobré nálady a optimismu. Krásný efekt vytváří celoplošný květinový potisk ve spojení s materiály nejvyšší kvality, vyznačujícími se hebkostí a jemností. Taková symbióza kvality materiálu a svěžesti přírodních vzorů a barev vnese do každé ložnice nanejvýš příjemnou atmosféru. Chvíle odpočinku uprostřed nádherných květin se propojí s pocity euforie a navodí povznášející pocit s nádechem elegance a luxusu, který si ve své ložnici jistě rádi vychutnáte.

_povlecenistella.cz_Promena-loznice-s-novym-loznim-povlecenim_Povlečení ANNA-stella

Inspirace ze zámku – pocity luxusu

Dodat ložnici pohádkové kouzlo skoro jako z Tisíce a jedné noci nebo třeba podle svých jiných představ není nesplnitelným přáním z říše snů. Celkem snadno a rychle to dokáže povlečení z luxusních materiálů jako je damašek, brokát, damaškový brokát, satén, nebo hedvábí. Efekt těchto materiálů umocňují jemné vzory klasických i tradičních motivů. Krásný ale také kvalitní hustý materiál perfektního zpracování spolu s exkluzivním designem decentních a elegantních barev a tradičních vzorů dokáže v tom nejkratším čase zapůsobit takovým luxusem, že povýší vaši ložnici na zámeckou. Klasické nadčasové motivy damaškových a brokátových vzorů povlečení pak spolu s vhodně zvolenými bytovými doplňky – například polštářky nebo nebesy nad postelí, navodíte tu pravou atmosféru luxusní zámecké ložnice, ve vašem domově, a to s největší snadností.

_povlecenistella.cz_Promena-loznice-s-novym-loznim-povlecenim_Povlečení ALISAR

Inspirace jednoduchostí – svěží a moderní

Důraz na kvalitu a jednoduchost je hlavním vyznáním milovníků moderních interiérů. Tyto nároky dokonale splňuje luxusní povlečení z Mako-saténu od Stella Ateliers z jarní kolekce pro rok 2016. Základem Mako saténu je ceněná egyptská bavlna zpracovaná náročnými technologiemi do nejkvalitnější verze saténu, který dosahuje vlastností odpovídající těm nejvyšším nárokům. Ve spojení s jednoduchými geometrickými vzory příjemné barevnosti navozuje toto luxusní povlečení pocit svěžesti a stane se okamžitou ozdobou každé minimalistické ložnice. Pomocí vhodně zvolených doplňků a barevného doladění vytvoříte ve vaší ložnici snadno a rychle vysoce žádaný vzhled v tom nejoblíbenějším současném trendu mladší generace.

_povlecenistella.cz_Promena-loznice-s-novym-loznim-povlecenim_povleceni-mako-saten3 - kopie

Rate this post
Sdílejte