Pronájem vybavených kanceláří Praha 3 – Flora

Pronájem vybavených kanceláří Praha 3 – Flora

Sdílejte

Začátkem října 2016 bylo otevřeno nové multifunkční centrum na Praze 3. Atrium Flora v Královských Vinohradech nabízí pronájem plně vybavených kanceláří elegantně spojených s obchodní pasáží. Jak prostory vypadají a co všechno kanceláře nabídnou svým novým nájemníkům?

Pronájem kanceláří v Atriu Flora

Nákupní centrum Atrium Flora poskytne zázemí všem zájemcům o pronájem kanceláří v 35 kancelářích a 3 zasedacích místnostech na Praze 3. Jedná se o špičkově a moderně zařízenou budovu nacházející se v atraktivní lokalitě nedaleko historického centra Prahy. Kanceláře jsou vybaveny moderním nábytkem a nájemníci do nich budou mít přístup 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Dovnitř se dostanete přímo ze stanice metra Flora (linka A), v blízkosti staví autobus a tramvajová linka. Hned při vstupu do budovy narazíte na recepci v příjemné hale s posezením, v budově je množství relaxačních zón a meeting pointů. Celé centrum je zabezpečeno centrálním systémem ostrahy s CCTV. Pronájem kanceláří Praha 3 zahrnuje i celou řadu doplňkových služeb a můžete si vyzkoušet jejich komfort na zkušenou i v rámci akční nabídky.

Sídlo firmy v Atriu Flora

V Atriu Flora si mimo jiné lze sjednat sídlo firmy Praha 3. Virtuální sídlo společnosti, kancelář a zasedací místnost pro obchodní schůzky v reprezentativním prostředí si tak snadno zařídíte na jednom místě. Výhodou umístění firmy v centru Flora je dostupnost administrativních služeb v copy centru, notáře a připojení k internetu zasedacích salonků. Atrium Flora na Praze 3 se nachází na dopravním uzlu, v bezprostřední blízkosti je metro, nezanedbatelným plusem je i dostupnost parkování. Součástí centra je množství solidních kaváren a restaurací, ale občerstvení pro delší jednání si můžete zařídit i v prostorech zasedacích místností. Atraktivitu budovy umocňuje též rozsáhlá terasa o 800m2 s výhledem na Prahu, pro klienty velmi útulné a luxusní prostředí, kterým uděláte dojem.

Nenechte si ujít akční nabídku pronájmu kanceláří v Atriu Flora, jenž garantuje 2 měsíce zdarma pro nájemníky se smlouvou na min. 24 měsíců!

Rate this post
Sdílejte