Srubové domy na klíč od společnosti Woodlife

Srubové domy na klíč od společnosti Woodlife

Sdílejte

Společnost Woodlife je hrdým dodavatelem atypických staveb, které jsou konstruovány přesně dle specifických požadavků samotných klientů. Dřevostavby a srubové domy vzniklé pod taktovkou tohoto profesionálního týmu jsou určené jak pro standardní klientelu, tak i zájemce o luxusní generační bydlení. Díky moderním technologiím ze během velmi krátkého časového horizontu vystavět skutečně plnohodnotné dílo, které se stane chloubou pro široké okolí. Otevřete dveře přírodním materiálům a zjistěte, proč je dřevo natolik oblíbeným artiklem.

Srubové domy na klíč

Srubové domy na klíč jsou vždy realizovány až po prvotním pochopení přání klienta. Nikdy do projektové dokumentace nevnášíme své vlastní nápady bez předchozího odsouhlasení. Všechny změny a vylepšení jsou vždy předměte jednání. Bohaté zkušenosti s výstavbou těchto dřevěných domů nám pomáhají vyhledat nejideálnější řešení bez dopadu na kvalitu výsledného díla.

Srubové domy jsou realizované především z kvalitního hoblovaného smrkového dřeva, které pro tyto účely vykazuje těch nejlepších hodnot. Nosné rohové hranoly jsou navíc opatřené křížovým spojem – zámkem. Všechny obvodové stěny jsou samozřejmě zateplené tepelnou izolací v podobě dřevité vlny, kamenné vaty nebo ovčí vlny.

Srubové domy a jejich hlavní výhody

Existuje mnoho diskuzí, kde se probírají jednotlivé výhody dřevostaveb na úkor klasických zděných projektů. Srubové domy se i přes použití přírodního materiálu vyznačují značnou tepelnou izolací. Je to dáno moderními technologickými postupy. Již při prvním kontaktu s vnitřním prostorem nám dáte za pravdu, že je v nich naprosto odlišné klima, příjemnější a dýchatelnější.

Rodinné srubové domy navíc odpovídají aktuálním nízkoenergetickým standardům a při jejich výrobě a realizaci nedochází k ekologickému zatížení či znečišťování. Veškeré dřevěné konstrukce jsou vyráběné z certifikovaných materiálů a je na ně poskytována záruka v podobě 36 měsíců.

Rate this post
Sdílejte