Venkovní párty i v zimě

Venkovní párty i v zimě

Sdílejte

Venkovní párty i v zimě

Lidé, kteří se narodili v zimních měsících, si mnohdy stěžují, že nemohou svou oslavu pořádat venku na zahradě. Ovšem nemusíte být smutní, naopak vaše oslava v zimě může být venku a daleko zábavnější, než ta v letních měsících.

Venku v zimě

Lidé jsou rádi, když si své známé mohou pozvat na zahradní párty. Ale je téměř nepředstavitelné, abyste seděli venku ve sněhu či v nízkých stupních někde na otevřené terase. Avšak existují možnosti, jak můžete být venku a přitom zůstat v teplíčku. Buďto si svou terasu izolujete anebo si pořídíte zahradní domek. Ať si vyberete jakoukoliv možnost, tak dovnitř můžete aplikovat krb a budete mít ještě větší teplo, než v létě. Navíc bude vaše párty netradiční a zábavná, pokud zapojíte svou fantazii a vymyslíte nějaké zimní hrátky se sněhem. Například oslavu narozenin s pořádnou koulovanou se nemůže pochlubit každý.

Terasa na zimu i na léto

Terasa je velice oblíbená, ale mnozí jí využívají právě jen v létě, což je velká škoda. Když do ní trošku investujete a izolujete jí, tak můžete mít skvělé posezení i na zimu. Máte několik možností, jak z terasy uděláte celoroční posezení. Buďto jí otlučete dřevěnými deskami a zateplíte klasickým polystyrénem, abyste dostali teplou místnost i v zimě, ale pravdou je, že tímto pokazí správný punc terasy. Daleko vhodnější je, když necháte terasu zasklít, zejména pokud zvolíte posuvné skleněné dveře, kterými si v létě prostor otevřete a v zimě naopak vytvoříte dokonalou místnost pro oslavy. Ovšem tento způsob se trochu hůře zatepluje, a proto počítejte s větší spotřebou dřeva do krbu.

Domeček jako pro panenky

Mnoho lidí také volí zahradní domek, protože ten můžete opravdu využívat celoročně. Je to uzavřené budova, kde je i v zimě teplo, takže zde můžete pozvat vaše příbuzné a známé, aby s vámi oslavili váš den či jinou příležitost. Navíc zahradní domky mohou mít mnoho provedení a někteří dokonce zvolí tak velký, že pozvaným lidem také poskytnou nocleh, což je rozhodně také velkou výhodou, zejména pokud chcete svým přátelům vyhovět, ale nechcete mít plný dům.

Oslava může začít

Mít zahradní domek anebo využít ho jako svou chatu má mnoho výhod, zejména pokud nebydlíte v domě sami. Protože, když s vámi bydlí ještě rodiče anebo dokonce bydlíte v panelovém domě, tak bujarou oslavou můžete rušit své sousedy. Avšak když budete v zahradním domku anebo si odjedete na chatu, tak zůstanete v teple a příjemném prostředí a zároveň se nemusíte ohlížet na své sousedy. Je to také výhodou, když máte malé děti a chcete je uspat, protože při velkém kraválu vám nemusí usnout, kdežto když bude celá parta někde venku, tak může dítě spokojeně spát.

 

Na oslavu na zahradě se každý těší a není divu, že lidí narození v zimě si stěžují. Avšak když máte izolovanou terasu anebo dokonce zahradní domek, můžete mít i vy oslavu na zahradě klidně i v zimě. Navíc při dobře zvoleném programu, budete na ni ještě dlouho vzpomínat.

Rate this post
Sdílejte