Kvalitní nářadí pro celoroční práci na zahradě

Kvalitní nářadí pro celoroční práci na zahradě

Sdílejte

Specialitou českého národa je chataření, chalupaření a zahrádkaření. Také se snažíte mít zahradu stále upravenou a reprezentativní, okopáváte, zastřiháváte, sázíte a zazimujete? S kvalitním ručním zahradním nářadím vám práce půjde snadněji od ruky.

Zbavte se rozpadajícího zahradního náčiní

Sekery, lopaty, rýče, vidle, hrábě, motyky, nůžky a pilky, to vše a mnohé další nástroje nalezne v zahradě své využití. Mnozí lidé mají ve sklepě již pořádně archaickou sbírku tohoto náčiní, která pamatuje i několik generací. Aby vaše keře byly perfektně zastřižené, záhony vyplety a trávníky udržované, potřebujete však zahradní nářadí, které se nenachází ve stádiu rozkladu, není ztupené a nezadřou se vám z něj třísky. V ideálním případě by mělo být vyrobeno z odolného materiálu a v ergonomickém designu, který vám dokonale padne do ruky a nebude vás zbytečně namáhat.

Nářadí Fiskars je špičkou na trhu

Zkušení zahrádkáři mají v oblibě výrobky značky Fiskars, které jsou známy právě pro vynikající materiály s pořádnou odolností a mimořádně dlouhou životností. Přidanou hodnotou je zde design, a to nejen z ergonomického, ale také z estetického hlediska. Období, kdy vaše zahrada hrála všemi barvami, už sice pro letošní rok nenávratně zmizelo, ale práce na ní nikdy nekončí. Chcete-li luxusní nářadí Fiskars vyzkoušet ještě letos, sáhněte po profesionálním shrnovači sněhu této značky, s nímž hravě obnovíte přístup k domu, i když napadne vysoká sněhová pokrývka.

Moderní vychytávky

Pokud jste dosud schraňovali zastaralé nářadí po rodičích a prarodičích, možná ani netušíte, jaké vychytávky jsou dnes na trhu k dispozici. Budete na jaře sázet? Pak byste určitě měli vyzkoušet zemní vrták Fiskars QuikDrill. Tato chytrá pomůcka za vás vykoná práci, kterou byste jinak museli dělat rukama. K čemu všemu se hodí? S její pomocí snadno a rychle vyrobíte otvory na sázení rostlin nebo pro podpůrné kolíky. Na rozdíl od vás se dostane i do tužších půd zcela bez námahy. Současně tento vrták slouží k provzdušňování kompostu, což je bez něj rozhodně nepříliš příjemná aktivita.

Zahradní nářadí značky Fiskars i dalších osvědčených výrobců si můžete pohodlně vybrat online v katalogu společnosti Jadal, specialisty na nářadí všeho druhu.

Rate this post
Sdílejte