Vyzráli jsme nad suchým listím

Vyzráli jsme nad suchým listím

Sdílejte

Večerní procházka parkem, kdy se nad vámi třepotají listy různých barev je opravdu krásná a romantická. Ovšem když si uvědomíte, že ono listí za chvíli opadá a vy budete mít plnou zahradu, tak vás hned přejde dobrá nálada. Nestresujte a připravte si na spadané listy pomocníka.bosch-alb-36-li-syneon-aku-foukac-na-listi-bez-aku

Už nemusíte tahat hrábě

Staré hrábě klidně nechte zapadnuté někde na půdě či v kůlně, protože práce s hráběmi připomíná boj s větrnými mlýny. Stále hrabete a stále jsou na zemi suché listy. Není proto divu, že mnoho lidí raději nechává listy na zemi. Ovšem to také není dobře, protože na chodnících mohou vytvořit nebezpečně kluzkou vrstvu a na zahradě vám shnijí a ohrozí váš anglický trávníček. Abyste si mohli užívat romantického podzimu plnými doušky, potřebujete někoho, kdo by vám se spadaným listím pomohl. Úplně ideální je vysavač na listí. Ten ho odstraní ze zahrady i okolí a vy se nemusíte trápit.

Jdete si pro vysavač?

Na trhu je spousta různých pomocníků na spadlé listy. Někteří spoléhají na jméno značky, ovšem je daleko více parametrů, které rozhodují o tom, zda je daný přístroj kvalitní či nikoliv. Myslete na to, že on musí sloužit vám a ne naopak. A tak musí být praktický. Tedy hledejte takový, který nebude příliš těžký, protože ho stejně budete muset chvíli podržet v rukou, než se listí ztratí. Stejně tak berte v potaz výkon přístroje, protože od něj se odvíjí délka vaší práce pod listnatými stromy.

Pojďme si pro to, co chtějí odborníci

Pravdou je, že každý odborník sáhne po jiném stroji, protože má jiné priority a nároky. Ovšem vysavače listí Black and Decker  lze považovat za stroje pro profesionály, protože mají opravdu vysoký sací výkon. Vy tak snadno uklidíte nejen svou zahradu, ale můžete jít třeba vysát i fotbalové hřiště. Díky velkému vaku na suché listy, se nemusíte omezovat, protože se nebudete muset zdržovat vysypáváním. A další výhodou je popruh. Přestože tento přístroj není moc těžký, pokud s ním budete dělat velké plochy, tak by se vám v rukách pronesl. Právě v takovém případě budete blahořečit popruh, se kterým budete mít přístroj na zádech a ani nepoznáte, že jste udělali tolik práce.

Snadné uklízení zahrady

Mít doma fukar na listí je možná přepych. Ale snadno dostupný a takový, který si dnes dopřává spousta lidí. Tak proč byste neměli i vy? Fukar na listí je praktický, šetří vám čas i dobrou náladu. A hlavně práce s ním je radost, protože nevyžaduje extra velkou námahu.  A když budete mít zahradu i celé okolí uklizeno, tak stačí jen vysypat pytel s listím a dát celý stroj někde do garáže či do kůlny, aby na něj nepršelo. Nevyžaduje žádnou speciální údržbu, a tak není divu, že si jej spousta lidí natolik oblíbila.

 

Suché listí je věčný boj, ale pomocí vysavačů můžeme tento boj vyhrát. Stačí jen pár minut a listí to má spočítané. Vy si jen užívejte krásný podzim na čisté zahradě.

Rate this post
Sdílejte