Na koho se obrátit, když se rozbije lednice a nemáte na novou?

Na koho se obrátit, když se rozbije lednice a nemáte na novou?

Sdílejte

Porouchala se vám zrovna dnes lednice? Máte ji plnou potravin, které se rychle kazí, a musíte jednat rychle? Když se rozbije lednice, jste v časovém presu. Je potřeba co nejdříve koupit novou. Co ale dělat v případě, že na novou lednici zrovna nemáte našetřené peníze? Na koho se v takovém případě obrátit?

Banky vám málokdy poskytnou půjčku ihned

Když byste nejprve šli žádat o půjčku do své banky, můžete se v drtivé většině případů se svými zásobami v lednici rozloučit. Proč? Vyřízení půjčky v bance trvá několik dnů, mnohdy i týdnů a takovou dobu potraviny bez chladu nevydrží. Co tedy dělat? Zkuste nebankovní půjčky. Ty jsou na vyřízení mnohem jednodušší a rychlejší než půjčky v bance. Detailní informace o tom, co je nebankovní půjčka, se dozvíte zde.

bydleniastyl.cz_viasms_cz_01

Nebankovní půjčky vyřídíte z pohodlí domova

K vyřízení nebankovní půjčky nemusíte dokonce ani opustit svůj domov. Vše vyřídíte po internetu. Spolehlivé nebankovní společnosti nabízí i online půjčky. Vyplnění online žádosti zabere jen pár minut. Stejně dlouho trvá i schvalování půjčky a okamžitě po schválení putují peníze na váš účet. Už třeba zítra si tak budete moci jít koupit novou lednici a žádné potraviny se nezkazí. Některé nebankovní společnosti nabízí první půjčku zcela zdarma – na zkoušku. Nepřeplatíte ani korunu navíc, tedy v případě, že půjčku splatíte v předem domluveném termínu.

bydleniastyl.cz_viasms_cz_02

Společnosti vybírejte obezřetně

Na českém trhu momentálně působí několik stovek nebankovních společností, které poskytují nebankovní půjčky. I když novela zákona o spotřebitelském úvěru, která začala platit 1.1.2017 zpřísňuje podmínky pro poskytovatele úvěrů, ještě stále můžete natrefit na podvodné společnosti. Jak poznat spolehlivé firmy od těch nespolehlivých? Velkou pomůckou může být fakt, zda je firma členem APNÚ – Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů.

Rate this post
Sdílejte