Sdílejte
foto1Uvažujete o renovaci vaší stávající kuchyně, anebo řešíte podobu této místnosti v novostavbě? Ať už jsou vaše záměry jakékoli, samozřejmě chcete mít prostor pro přípravu jídel a jídelnu v co možná nejmodernější variaci. Na trhu je k dispozici spousta kuchyní, jež ale mnohdy působí usedle a fádně. I sebelepší dřevěná provedení nedokážou přinést zcela inovativní prvky. I proto se soustředíme na betonové kuchyně, jež jsou naprosto originální. Jak vy samotní, tak i návštěvy se budou kochat pohledem na naprosto unikátní vzhled celého kompletu.

Design na prvním místě

Hlavní předností moderní kuchyně z betonu je bezesporu její unikátní design. Volit ji můžete ve spoustě různých odstínů. Kámen působí možná na někoho chladně, nicméně po zhlédnutí odstínů nejspíše změníte názor. Použít jej lze pochopitelně jak na obložení prostoru za kuchyňskou linkou, tak jako nedílnou součást kuchyňských dvířek. Právě do nich se kámen elegantně integruje.

Maximální funkčnost a odolnost

Základem designové betonové kuchyně je kamenná vrstva, která pokrývá oblast kuchyňských dvířek a dalších součástí linky. Její tloušťka činí pouhé 2 mm, takže nedochází k nějakému extrémnímu růstu hmotnosti dvířek. I přes tuto minimální sílu betonového povlaku se spolehněte na jeho maximální odolnost. Na rozdíl od dvířek vyrobených z dřevotřísky můžete zapomenout na jakékoli promáčkliny a odřeniny. Zejména v domácnostech, v nichž žijí rodiny s malými dětmi, nebývají takovéto nepříjemnosti žádnou výjimkou.

foto

Kombinujte a neomezujte se

Moderní betonové kuchyně lze bez jakýchkoli problémů oživit i o další prvky z jiného materiálu. Velmi oblíbené je například dřevo. Hodně dobře vypadá v kombinaci s kamenem také kov. Pokud se chcete podívat na realizace a renovace kuchyní právě v kamenné podobě, spolehněte se na značku Different design.

Rate this post
Sdílejte