Interiér na míru v Nábytku Marek

Interiér na míru v Nábytku Marek

Sdílejte

Máte představu, jak by mělo vypadat vybavení vaší kuchyně, obýváku či například dětského pokoje? Nedokážete si vybrat v katalogu se sériově vyráběným nábytkem? Zkuste se nezávazně poptat v šikovném truhlářství Nábytek Marek a získejte zcela originální vybavení domácnosti dle vašich představ.

Kuchyně na míru

Častým požadavkem na nový nábytek bývá zhotovení nové kuchyně. Kuchyně na míru je pak přizpůsobena rozměrům vašeho bydlení a zcela koreluje s vašimi představami, o čemž se ostatně můžete přesvědčit i díky 3D návrhu, který vám v Nábytku Marek připraví zdarma. Při tvorbě návrhu je kladen důraz na funkčnost, design a ergonomii. Kuchyňský architekt vám pomůže s výběrem materiálu, předloží vzorníky, věnuje cenné rady a odpoví na všechny vaše otázky.

Jedna z mnoha realizovaných kuchyní odborníky z Nábytku Marek. Zdroj: https://www.truhlarstvi-marek.cz/kuchynske-linky-na-miru-fotogalerie/

Další vybavení

V tomto profesionálním truhlářství v Praze se nezabývají jen výrobou kuchyní, ale i například vestavěnými skříněmi. Toužíte po masivní vestavěné skříni z oblíbeného typu dřeva? Fantazii se meze nekladou. Kromě skříní si zde můžete nechat vyrobit i atypický stůl, dveře, schodiště a spousty dalších kusů nábytku.

I takto můžou vypadat vestavěné skříně na míru. Zdroj: https://www.truhlarstvi-marek.cz/vestavene-skrine-na-miru-fotogalerie/

Opravy nábytku

Vlastníte nějaký kus starožitného nábytku, jenž má vadu na kráse? Nechcete se s ním ještě rozloučit? Nábytek Marek dokáže nábytek opravit přímo u vás doma, či jej odveze do provozovny v případě větších oprav a poté opět doveze k vám domů. Ve spolupráci s čalounictvím zde dokáží opravit i křesla, židle či pohovku.

Máte specifický požadavek a nejste si jisti, zda by byl realizovatelný? Zeptejte se odborníků v Nábytku Marek!

Rate this post
Sdílejte