Látkové rolety skvěle doplňují interiér

Látkové rolety skvěle doplňují interiér

Sdílejte

kitchen

Všichni přemýšlíme, jak zvelebit byt. Nejen z hlediska pohodlnosti, ale také co se týče vzhledu. Nikdo nechce přece bydlet v ošklivém bytě, kde se ani nemůže rozhlédnout, aby se nelekl nějaké dekorace. Přemýšlíte, jak ještě lépe vyzdobit svůj interiér a dát pokoji nový rozměr? V tom případě rozhodně čtěte dál.

Funkční a dekorativní

Jedním ze zajímavých prvků do domácnosti jsou jistě látkové rolety do oken. Mají hned dvojí funkci. První z nich stínící, nebude vás rušit ostré sluneční světlo, lampy z ulice, nebudete mít pocit, že se na vás může soused od naproti celou dobu dívat. Třeba pokud koukáte na televizi, rolety se opravdu hodí, obraz bude o mnoho ostřejší a žádné světlo ho nebude rušit. Lze si vybrat, jestli si látky pořídíte průhledné, průsvitné, zatemňující či zcela zatemňující, podle toho, jakou tmu v místnosti potřebujete. Tady však jejich užitečnost zdaleka nekončí.

Prověřená kvalita

Patrně jste již slyšeli o MK Rolety – rolety na okna. Tato firma působí v Plzeňském kraji a hlavním městě Praha. Její stínící závěsy jsou pro každého zákazníka dělány na míru, veškerý materiál je od předního českého výrobce Bematech, který je znám svou kvalitou. Díky tomu přichází společnost se stále inovativnějšími řešeními designu. Protože právě to je druhá funkce látkových rolet. Mohou skvěle doplnit vzhled celé místnosti a udělat ji zajímavější. Velmi žádané jsou například látky Screen. Kromě toho firma nabízí i rolety den a noc, u nichž máte možnost velké regulace přílivu světla do místnosti. Zde jsou nejpopulárnější ty, jež jsou vyrobeny z látkového materiálu Twintex.

Zajímavá možnost

Hledáte ještě trochu něco jiného? Potom vás jistě zaujme kvalitní římská roleta. Všechny její obměny jsou dekorativně a funkčně velmi povedené, dokážou s vaším bytem udělat divy. O jejich výrobu se opět stará firma Bematech.

Rate this post
Sdílejte