Plánujete rekonstrukci domu, bytu, nebo vaší firmy? Využijte služeb stavební firmy Kulštejn,...

Plánujete rekonstrukci domu, bytu, nebo vaší firmy? Využijte služeb stavební firmy Kulštejn, s. r. o.

Sdílejte

Inzertní sdělení

S koncem zimy a přicházejícími teplejšími dny spousta z nás začíná uvažovat o tom, kdy se pustíme do rekonstrukce obydlí nebo prostor, kde provozujeme svoji živnost. Interiéry mohou mít mnoho podob, jestliže jsou navrženy chytře, můžeme ušetřit spoustu místa, místnosti zařídit tak, aby byly co nejpraktičtější, prostorné a abychom se v nich cítili příjemně.Jestliže není návrh interiéru vaším oborem, doporučujeme obrátit se na odborníky, kteří vám s touto problematikou hravě pomohou. Specialistou na návrhy a realizace interiérů, i jejich rekonstrukce, je stavební firma / architektonický ateliér Kulštejn, s.r.o. sídlící v Dobříši.

I09_DSC_0891-650x431

Co vše pro vás udělají

Jak již bylo zmíněno, jde o společnost, která vám pomůže se vším od „A“ po „Z“. Kompletně vaši nemovitost nebo sídlo společnosti zrekonstruují, zajistí subdodavatele pro vše, co bude potřeba, a navrhnou, jak by mohl být rozmístěný nábytek a další vybavení místností.

Jako dobrý příklad poslouží aktuálně realizovaný interiér kadeřnictví v Praze 1. Tady bylo nutné prostory nejdříve zrekonstruovat – byly křivé stěny, podlaha i strop, rovněž elektroinstalace nebyla v pořádku atd. Došlo k zajištění subdodávek a vše se muselo stihnout velmi rychle. Společnost Kulstejn.cz zvládla kadeřnictví předat za pouhé tři týdny, z toho 15 dnů bylo pracovních. Práce byla odvedená kvalitně, do nejmenších detailů, přitom ale za rozumnou cenu, což ocení každý zadavatel.

Další referencí je dříve projektovaný interiér Na Celně v Mladé Boleslavi. Šlo o kompletní realizaci prostorného rodinného domu, jež disponuje kuchyní, obývacím pokojem, chodbou, schodištěm, koupelnou, ložnicí a dětským pokojem. Je zařízen moderně, prostory nejsou „přeplácané“, takže působí vzdušně, elegantně a čistě.

kulstejn_16_20170228_082726th

Prohlédněte si celou fotogalerii

Zavítejte na internetové stránky Kulstejn.cz a podívejte se na naše projekty ve fotogalerii, stejně jako na naše stavby, jež jsme vybudovali. Také si můžete prohlédnout ocenění Dřevěný dům 2010, kdy jsme v architektonické soutěži získali odměnu 10 000 Kč za návrh nízkoenergetického rodinného domu. Zaujmou-li vás naše výsledky, neváhejte nás kontaktovat.

Rate this post
Sdílejte