Podlahové studio Prostějov, T-parket, váš pomocník ve světě podlah

Podlahové studio Prostějov, T-parket, váš pomocník ve světě podlah

Sdílejte

Plovoucí podlahy Prostějov, T-parket s.r.o., vám nabídnou široké spektrum podlahových krytin. Jestliže jste se rozhodli stavět dům či rekonstruovat byt, pomocníka ve světe podlah najdete právě zde. Prodej laminátových podlah Prostějov, prodejna T-Parket s.r.o. nabízí ve své bohaté nabídce například laminátové podlahy Quick-Step, které se hodí pro každý interiér a do každé místnosti.

Laminátové plovoucí podlahy

Laminátové plovoucí podlahy Prostějov v prodejně T-parket jsou zastoupeny v široké nabídce, například systém Quick-Step UNICLIC úplně změnil svět moderních laminátových podlahových krytin. Ulehčil mnoho práce s pokládkou. Nyní lze instalovat panely laminátových podlah přímo těsně vedle sebe bez spár a bez nutnosti lepení. Spoje do sebe dokonale zapadnou a podlaha je ihned pochůzná. Laminátové podlahy znáte asi i pod názvem plovoucí podlahy.

Vinylové podlahy s elegantní povrchovou úpravou

Pokud sháníte vinylové podlahy Prostějov, navštivte prodejnu T-parket s.r.o. Například vinylové podlahy Floor Forever mají ve své nabídce širokou paletu dekorů s věrnou strukturou dřeva nebo třeba betonových dlaždic. Vinylové podlahy jsou velmi stabilní a jednoduše se udržují. Velmi dobře tepelně a zvukově izolují. Pod tyto podlahy můžete také pokládat vodní podlahové topení. Barevné odstíny a různé dřeviny, jako je dub, buk, jasan či třešeň zvýrazní váš interiér. Jednotlivé vinylové dílce mají nášlapnou vrstvou 0,55 mm a jsou velmi vhodné také do komerčních prostor.

PVC podlahové kratiny vhodné pro alergiky

Jestliže jste se rozhodli pro linoleum, podlahové studio Prostějov, T-Parket s.r.o., má pro vás v nabídce i mnohé PVC podlahové krytiny, které splňují svou kvalitou, estetickými a užitnými hodnotami náročné požadavky na moderní a vysoce zatěžované podlahy. Tato podlahová krytina se snadno udržuje a má vysokou odolnost proti opotřebení. Kromě elegantního vzhledu pomáhají tyto krytiny vytvářet také antialergické prostředí, což mnozí zákazníci jistě ocení.

Rate this post
Sdílejte