Sauny, ze kterých nebudete chtít vylézt

Sauny, ze kterých nebudete chtít vylézt

Sdílejte

Představte si saunu s podsvícenými opěrkami, na stropě září noční obloha, vy na digitálním regulátoru jedním potáhnutím prstu nastavíte teplotu a vlezete si dovnitř. Při příjemném pocení si užíváte vůni z automatického dávkovače aroma a posloucháte oblíbenou hudbu z vestavěných reproduktorů, nebo přes prosklené stěny sledujete film. I takhle může vypadat saunování u vás doma.

Zapomeňte na přihazování do kamen, užívejte si luxus

Kamnům na tuhá paliva v saunách už pomalu odzvonilo. Budoucností jsou nastavitelná elektrická topidla s dotykovým ovládáním.

Několika stisknutími si nastavíte teplotu, která vám vyhovuje a určíte si i intenzitu světla. Navíc si na regulátoru můžete nastavit i zapnutí v určitý čas. Vracíte se z práce v 18:00? Bude na vás čekat vyhřátá sauna.

Pořiďte si topidlo s automatickým vyvíječem páry a můžete na ovladači přepínat mezi klasickou suchou a BIO saunou. A pokud jste fanoušci infračerveného záření, oceníte saunu s kombinací klasického topidla i infrazářiče.

bydleniastyl.cz_saunasystem_cz_01

Světelná show v sauně

Víte co je to chromoterapie? Léčba barvami. Už tak blahodárné účinky sauny můžete v moderních saunách doplnit barevným osvětlením. Nastavte si uklidňující světlo nebo barvy, které vás naopak povzbudí a načerpejte dobrou náladu. Skvěle působí barvy hlavně v zimním období, kdy je nedostatek slunečního svitu.

Je libo romantika nebo chcete v sauně uspořádat menší party? Vaše sauna může mít opěrky podsvícené LED žárovkami nebo si můžete na strop promítnout noční oblohu.

V sauně jako v obýváku

Stejně jako je nejdůležitější součástí obýváku pohovka, je v sauně stěžejní materiál a provedení lavic. Pocení na nepohodlných prknech, které navíc pálí na dotek a ještě si o ně zadřete třísku, není úplně dobrý předpoklad pro relaxaci.

Vy si ale naštěstí do své sauny můžete pořídit anatomicky tvarované podhlavníky, které jsou součástí lavic z nejluxusnějších materiálů, jako je cedr nebo africká vrba abachi. Dřevo ani při nejvyšších teplotách kolem 115° C na dotek nepálí.

Jako v obýváku byste se ale nikdy necítili bez nějaké té zábavy. Nechte si do sauny nainstalovat reproduktory a pouštějte romantické písně pro partnera či partnerku, nebo dělejte DJ pro své přátele. Z vestavěného MP3 přehrávače pustíte cokoliv.

Vaše sauna toho zkrátka může umět mnohem více, než jste si mysleli. A to všechno v dokonalém designu s prosklenými zdmi, kamenným obkladem a rohovým vstupem. Podívejte se třeba na saunu s příhodným názvem Future. Takhle vypadá saunování 21. století.

bydleniastyl.cz_saunasystem_cz_03

Chcete také svou luxusní saunu? Kontaktujte českou firmu SaunaSystem. 15 let zkušeností s výrobou saun přesně na míru vám zaručí, že přesně splní všechna vaše přání.

Rate this post
Sdílejte