Dětská kuchyňka pro hry doma i venku

Dětská kuchyňka pro hry doma i venku

Sdílejte

Už od nejmenšího věku se děti pletou v kuchyni a chtěly by nám pomáhat. Obsah skříněk přesunutý na podlahu, děti motající se pod nohama… je vám to povědomé? Do běžného vaření je sice od určitého věku zapojit můžete, nejde to ale pokaždé. Musí se na ně pořád dávat pozor a všechno trvá několikrát déle. Jejich vlastní dětská kuchyňka je zabaví na dlouho hodiny. A proč vlastně ne?

Není to jen hra

Malá dětská kuchyňka dokonale imitující tu opravdovou nadchne malé holčičky, ale i  chlapce. Nepůjde jen o hru, ale i o rozvoj kreativity, fantazie a získání těch správných návyků. Vždyť co se v mládí naučíš… Děti vás pozorují a poznatky přenesou do svých her. V dospělosti budou mnohem šikovnější a nebudou mít obě ruce levé. Hry na činnosti dospělých k nejoblíbenějším. Vaření k nim neodmyslitelně patří.

Hračky z odolného plastu

Realistické kuchyňky pro děti představuje na našem trhu firma StepTwo a jedná se o dokonalé hračky pocházející od amerického výrobce Step2. Na výběr je z mnoha typů, umístit se dají do kterékoliv místnosti v bytě, ale i na zahradu nebo terasu. Kuchyňky i další výrobky jsou z kvalitního plastu, odolného, bezpečného a neblednoucího na slunci. Můžete je vzít ven, nebo si s nimi hrát doma. Kromě kuchyněk jsou v sortimentu například pískoviště, skluzavky, prolézačky, houpačky, domečky nebo odrážedla.

Bohaté vybavení kuchyněk

Kuchyňky od Step2 jsou bohatě vybavené nádobí, náčiním, imitacemi spotřebičů a myslí se i na malé detaily. Hodiny, napodobeniny potravin, odpadkový koš, tabulky na nákupní seznam, úložné boxy… Děti určitě nadchnou realistické zvuky, díky kterým bude hra opravdu autentická. Kuchyňku jim v létě můžete přenést na zahradu, třeba do altánu. Pořídit se dá i dětský zahradní gril na hraní s příslušenstvím.

Rate this post
Sdílejte