I nástěnné hodiny vás mohou překvapit svým designem

I nástěnné hodiny vás mohou překvapit svým designem

Sdílejte

Žádná domácnost, ať už ji obývá mladý pár nebo starší lidé, se neobejde bez spolehlivých hodin. Při jejich koupi je potřeba zvážit, v jakém duchu chceme, aby působily. Je důležité brát ohled na ostatní vybavení, za je interiér moderní, či naopak ve stylu venkovském, také na to, jestli budou hodiny umístěny v kuchyni, obýváku, dětském pokoji, nebo třeba na chodbě.

Širokou nabídku modelů nabízí hodiny AMS. Jestliže si ji prohlédnete, zajisté si vyberete. Najdete zde totiž jak jednoduché a elegantní druhy, tak extravagantní a netradiční provedení hodin. Nástěnné hodiny AMS jsou důkazem toho, že i v tomto odvětví je možné zhotovit naprosto odlišné výrobky. K výrobě mohou být použity materiály jako kov, sklo, dřevo nebo dokonce kámen. Záleží jen na vás, který materiál je vám nejbližší. Precizní práce je provedena do posledních detailů, samozřejmostí je spolehlivý pohyb qurtz strojků i mechaniky.

Uveďme si pár příkladů

Hledáte netradiční vzhled? Hodiny AMS design nepodceňují, důkazem je čtvercový model hodin AMS 9517. K výrobě byl použit kámen, číslice jsou římské. Tyto hodiny se hodí do moderních pokojů v trendy stylu.

Pokud hledáte něco jemnějšího, než je kámen a něco jemnějších rysů, jsou tady AMS hodiny s použitím minerálního skla – typ 9440. Jsou k dispozici v modré nebo růžové variantě. Zaujmou vás jak svým vzhledem, tak právě použitým materiálem.

Potřebujete jiný typ hodin? V tom případě můžete zakoupit i stolní hodiny AMS nebo třeba kyvadlové hodiny AMS.

Nakupujte výhodně

Velkou předností je, že k nákupu můžete získat dopravu zdarma, což ocení každý nakupující. Navštivte internetové stránky net-hodinky.cz a vyberte si z bohaté nabídky mnoha typů nástěnných i jiných hodin. Zajisté si vyberete, ať už je chcete umístit do kteréhokoli pokoje ve vašem domě či bytě.

Rate this post
Sdílejte