Bydlení s výhledem na dostihové závodiště Chuchle? Prohlédněte si Rezidenci Hadovitá!

Bydlení s výhledem na dostihové závodiště Chuchle? Prohlédněte si Rezidenci Hadovitá!

Sdílejte

Hledáte si v Praze nový byt a chtěli byste bydlet v žádané a atraktivní lokalitě? Je pro vás důležité, aby bydlení splňovalo všechny nároky na komfort a bylo dostatečně elegantní? A co kdyby bylo přímo z bytu vidět na dostihové závodiště v Chuchli? Měli byste zájem? Taková stavba sice ještě nestojí, ale už je v začátcích výstavby. Jmenuje se Rezidence Hadovitá.

Výběr lokality je unikátní

Při výstavbě nových developerských projektů bytových domů se vždy firmy snaží o to, aby domy byly v atraktivní části. Domy musí zapadat do výstavby, neměly by rušit vzhled čtvrti, ale zároveň musí působit dominantně a elegantně. A přesně to Rezidence Hadovitá dokonale splňuje. Vyroste totiž na Michelských stráních, přímo na vrcholu. Bude dominovat celé čtvrti a díky svému architektonickému pojetí dokonale zapadne do prostředí. Detailní informace o městské části Praha 4, do které bude projekt usazen, najdete zde.

bydleniastyl.cz_rezidencehadovita_cz_01

Jak postavit domy ve svahu?

Postavit domy na rovině není složité. Postavit domy na stráních ve svažitém terénu už je z architektonického hlediska skutečný oříšek. A právě tento oříšek byl zadán architektům z Arx Studia. Ti se s terénem popasovali unikátním způsobem. Při výstavbě nebudou prováděny složité terénní úpravy a rovnání terénu. Naopak. 3 stavby, které tvoří komplex Rezidence Hadovitá, jsou navrženy jako kaskádovité, tedy kopírují svahovitý terén. I díky tomu budou byty Praha 4 v tomto projektu unikátní.

bydleniastyl.cz_rezidencehadovita_cz_02

Velikost bytů pro každého

V projektu Rezidence Hadovitá vzniknou desítky nových bytů. Dispozice jednotlivých bytů budou od 2+kk až po 4+kk. Každý si tedy vybere takovou velikost, která mu bude nejvíce vyhovovat. Navíc dispozice bytů a velikosti jsou v každém patře každé budovy originální. Rozhodně tedy je na výběr. Všechny byty jsou řešeny s důrazem na dostatek světa, volného prostoru a komfortu. Pokud máte o takové bydlení zájem, neváhejte. Prodej bytů v Praze Michli už probíhá!

bydleniastyl.cz_rezidencehadovita_cz_03

Rate this post
Sdílejte