Jak pracovat s tavnou pistolí

Jak pracovat s tavnou pistolí

Sdílejte

Tavná pistole je tu proto, aby připevnila věci, které potřebujete dát k sobě a chcete, aby drželi. Co se tavnou pistolí dá vše spojit? Spojit lze dekorace, jako třeba velikonoční dekorace, vánoční adventní věnce, jakékoliv jiné dekorace, nebo například něco, co potřebujete připevnit a nechcete kvůli tomu vrtat.

Máte kachličky v koupelně a rádi byste si na ně přidělali držák na ručníky? Proč ne? Vezměte si tavnou pistoli a držák může ke kachličkám přitavit. Pokud se vám již držák na kachličkách nebude líbit, tak stačí vzít jen něco ostřejšího a držák pomocí ostrého předmětu sundat.

Nikde nezbudou žádné díry a ani nic podobného. Chcete mít záclonku do půlky okna a nechcete do oken vrtat? Pak opět stačí vzít tavnou pistoli a pomocí ní přidělat na okno háčky, na které se pak zavěsí tyč spolu se záclonkou.

Domácím kutilům by doma tavná pistole rozhodně neměla chybět. Jak s tavnou pistolí pracovat? Je to velmi jednoduché. Tavná pistole se prodává s tavnými tyčinkami, které mají většinou mléčnou, nebo čirou barvu. Tyčinky zasuneme do pistole a to do otvoru, kam patří a tavnou pistoli dáme do zásuvky.

Necháme ji nahřát. Pokud je dostatečně rozehřátá, vyteče po stisknutí z pistole tyčinka, která je v roztaveném stavu a tuto tekutinu dáme na předmět, který potřebujeme někam připevnit, či s něčím spojit. Předmět dáme tam, kde jej chceme mít a chvíli jej na místě přiložíme stejně tak, jako bychom jej lepili lepidlem.

Tavná pistole nám dokáže usnadnit mnoho práce a udělat velmi dobré efekty s předměty, které by za normálních okolností u sebe vůbec nedrželi. S tavnou pistolí dokáže velmi snadno pracovat i žena, takže pokud má doma muže, který je spíše pasivní kutil a moc toho doma neudělá, jistě tavnou pistolku využije i žena.

Rate this post
Sdílejte