Stylový kovaný plot zajistí efektivní ohraničení vašeho pozemku

Stylový kovaný plot zajistí efektivní ohraničení vašeho pozemku

Sdílejte

Už vás nebaví dívat se na cizí psy a kočky, jak vykonávají potřebu na vaší zahradě nebo před domem? Není se čemu divit! Přitom stačí tak málo. Postavit si spolehlivý stylový plot. Spousta domácností volí především z ekonomického hlediska výhodný drátěný plot, jenž je potažen poplastovaným pletivem. Ne vždy je tato varianta optimální, protože jednak na pohled vypadá příliš obyčejně a jednak si jej nelze instalovat třeba před dům. Co se týká bezpečí, pak se také nejedná zrovna o ideální provedení. I proto se vyplatí vsadit na kovaný plot!

Originál se vším všudy

U kovaného plotu si můžete být jisti tím, že budete mít doma originál. Je totiž pouze na vás samotných, jaké tvary zvolíte. Na univerzální pojetí, jež nabízejí dřevěné varianty anebo pletivo, zapomeňte! Kovová výplň zkrátka nedává fádnímu vzhledu žádnou šanci. Pohled na ni je nevšední. Hezké jsou jak ostřejší geometrické tvary, tak i nejrůznější oblé motivy působící spíše jemněji.

Maximální výdrží s minimální údržbou

Pokud jste si v souvislosti s kovem vzpomněli na jeho namáhavé opracovávání při korozi a následné natírání, rychle tyto myšlenky pusťte z hlavy. Moderní kovaný plot je nejen bytelný a pevný. Jeho povrchová úprava žárovým zinkem jednoznačně hovoří o absenci údržby. Není zapotřebí jej nijak natírat ani jinak ošetřovat. Koroze se na povrchu prostě a jednoduše neobjeví. Jestliže spíše požadujete barevné provedení, vyberete si ze vzorníku RAL.

Tradiční výrobce nabízí pestrý sortiment

Rozhodli jste se právě pro kovaný plot? Pak vybírejte určitě u specialisty, který má ve svém portfoliu vysoce kvalitní sortiment. Naším tipem je společnost KlaTan mající tradici úspěšného fungování na českém trhu již od roku 1994. V její nabídce se nachází hned několik produktových řad, brány, branky a spousta doplňků. Samozřejmostí je u této firmy i realizace kovaných plotů včetně zapojení pojezdů bran a jiných detailů.

Rate this post
Sdílejte