Jak získat více místa v obývacím pokoji

Jak získat více místa v obývacím pokoji

Sdílejte

Nejvíce času lidé tráví v obývacím pokoji. A proto není divu, že zde snad nikdy není dostatek místa. Přitom stačí pár chytrých stavebních úprav, které vám více prostoru zaručí. Základem je zaměřit se na úložné prostory.

Sehnat vhodnou stěnu do obývacího pokoje bývá dost náročné. Úložný prostor je potřeba, na druhou stranu nechcete zabrat většinu místnosti kusem nábytku. Popřemýšlejte nad stavbou výklenku. Do něj nechte instalovat police z jakéhokoliv materiálu od dřeva po sklo. Získáte tak velmi originální a praktický úložný prostor. Výklenky jsou vhodné řešení například jako knihovna.

Další oblíbenou stavební úpravou jsou sádrokartony a příčky z nich vyrobené. Využijte je, pokud potřebujete rozdělit prostor v obývacím pokoji, vytvořit příjemný spací kout, větší oddělený úložný prostor, nebo šatnu. Příčkou vyřešíte elegantně a poměrně za rozumnou cenu rozčlenění domácnosti.

V případě, že výklenek ani příčka nepřichází v úvahu, popřemýšlejte nad vestavěnými skříněmi. Díky nim totiž využijete celou délku stěny a navíc si můžete vybrat i materiál, který v obchodních řetězcích jen tak nenajdete. Úložné systémy na míru vám umožní zvolit vnitřní organizaci poliček, věšáků, šuplíků apod.

Na stavební úpravy budete rozhodně potřebovat odborníka. Nemusíte trávit hodiny googlováním. Vyhraďte si tři minuty času, které věnujete vyplnění poptávkového formuláře na stránkách Poptávej.cz. Kromě poptávky uveďte i lokalitu, což umožní zaslání potenciální zakázky řemeslníkům a firmám ve vašem okolí. Nabídky na míru včetně ceny vám budou zájemci zasílat přímo do vašeho emailu a jsou naprosto nezávazné. Vy si vyberete tu nejvhodnější a další detaily už domlouváte přímo s vybraným dodavatelem.

 

Rate this post
Sdílejte