Skříně, kterými se budete právem pyšnit

Skříně, kterými se budete právem pyšnit

Sdílejte

Je velká škoda, že mnoho z nás odkládá nákup nových skříní. Většinou je důvodem tohoto počínání domněnka, že koupě skříně do chodby, ložnice nebo dětského pokoje, spolkne velkou část našich úspor. To přitom vůbec není pravda.

Vybrat si totiž můžete moderní skříně, které vás nebude stát víc než pár tisíc korun, a přitom bude vypadat reprezentativně, luxusně, ve stylu, jaký máte rádi a co je nejdůležitější, bude uvnitř uzpůsobená dle vašich požadavků.

Chtějte uvnitř organizovaný prostor a zvenčí luxusní design

Máte-li děti a hledáte pro ně novou, prostornou skříň s dostatkem místa na oblečení, ale i volnočasové vybavení, knížky, hračky… je potřeba, aby měla dostatek poliček. Prostoru na pověšení košil, kabátů… děti tolik nepotřebují. Do horní části skříně se hodí uložit věci, které potřebujete sezónně, nebo jednoduše nechcete, aby je měly děti denně na očích, přestože jsou jejich. Ve spodní části by měly být předměty těžší a větší. Chcete-li do skříně uklidit i drobné hračky, kupte plastové boxy, které budou výškově odpovídat rozestupům mezi policemi, a umístěte je do nich.

Co se týče dveří, trendy jsou posuvné systémy, díky nimž nebudete potřebovat místo na otvírání do prostoru a ušetří vám místo. Jsou-li děti malé, zvolte pestrobarevné posuvné dveře, náctiletým uděláte radost skříní se zrcadlem, nebo tmavým lesklým povrchem.

Krása skříně v ložnici

Ložnice by měla být místností, ve které se cítíme velmi dobře a jsme v ní spokojeni. Ať už je rozměrově menší, nebo větší, skříně a postel jsou v drtivé většině její nedílnou součástí a mají hlavní podíl na celkovém dojmu. Moderní skříně umí udělat z ložnice útulnou a romantickou místnost, ale také elegantní, nadčasovou základnu pro chvíle odpočinku v jednom i ve dvou.

Police a prostor k pověšení oblečení, stejně tak, jako vzhled posuvného systému k zavírání udělá výrobce posuvné skříně přesně dle vašeho přání. V ložnici bude jistě působit skvěle skříň se zrcadlem v kombinaci s lesklým, vínově červeným, hnědým, černým, béžovým, ale i netradičním temně zeleným vzhledem. Efektní je i skleněný posuvný systém v průsvitném provedení, který je opticky rozdělen na obdélníky a ozdoben kovovými pásky s povrchovou úpravou.

Vyberte si skříně do vašeho domova v moderním pojetí na internetových stránkách levne-skrine.cz. Budete nadšeni, jak krásně může vypadat „obyčejná“, moderní skříň.

Rate this post
Sdílejte