Police a regály nejsou nikdy na škodu (první část)

Police a regály nejsou nikdy na škodu (první část)

Sdílejte

Police a regály nejsou nikdy na škodu (první část)

Přemýšlíte o tom, že byste si pořídili něco, kam byste dali knihy, cd-čka a jiné, které chcete mít vystavené na očích? Tak proč si nepořídit nějaké police a regály, jenž vám poskytnou prostor pro uložení vašich věcí. Nejenže vám pomohou vyřešit situaci, kam s věcma, ale také vám mohou zkrášlit vámi obývaný pokoj, dětský pokojíček, ložnici, třeba i kuchyň. S dobře vymyšleným umístěním vám poskytnou možnost, aby vám věci jinde položené nepřekážely. Svojí praktičností vás nechají podle vaší fantazie je rozmístit, aby jste tak byli vy spokojeni. Můžete je jakkoliv kombinovat. Díky velkému výběru, určitě najdete tu svoji, která by se nejlépe vyjímala. Nejde tu jen o rovné poličky, které byly tradiční v minulém století, jsou zde i s všelijakými tvary. Jen si vybrat a nechat vaší představu oživit.

Chcete je mít spojené

Regály a poličky lze spojit ocelovými lankami a vytvořit tak systém pro vaší lepší manipulaci proto, abyste si mohli sami udělat nějakou sestavu podle vašich představ. Takže máte díky tomu volnou ruku, jak by měly fochy být spojené kvůli lepšímu vzhledu.

Jdeme přesouvat

A co hýbat s poličkami, aniž byste je musela sundávat a třeba dělat nové díry, které vám přidají práci s jejich zadělání a malování míst, kde regály byly. I s tímto není již problém, kdy si můžete pořídit kolejnicový systém usnadňující manipulaci s přemístěním vašich polic. Lze tak přesunout jednu nebo celou sestavu, ale není to u všech modelů.

Co oči nevidí

Někdo si pořídí police či regály kvůli viditelnosti věcí v nich vystavené, ale jak to řešit, kdybychom přeci jen některé věci, chtěli uchovat skryté před očima jiných nebo je jen chtěli schovat před nenechavými dětmi či ubránit před jejich rozbitím? Na to se použijí dvířka, kterými lze posouvat před policemi, a tak si zvolit, jaká část má být uschovaná. Je to praktické a pro některé dobrým nápadem, jak zabránit poškození hezké vázy či televize a přitom skrýt věci, které zůstanou vaším tajemstvím. Vynikne vám i různorodost, kdy stálý vzhled uklidíte pod koberec. Je to dobrý nápad pro lidi, co nemají rádi stereo typ.

Rate this post
Sdílejte