Nábytek

Nábytek

Sdílejte

Nábytek

 

Nábytek
Autor obrázku: Wicker Paradise

Nábytek tvořil v minulosti podstatnou část interiéru. Dnes se dbá spíše na minimalismus, ale i přesto je nábytek nezbytnou součástí každé místnosti. Mezi naše největší velkoobchody s nábytkem patří Asko nábytek, Sconto nábytek, Ikea nábytek a Jena nábytek a samozřejmě mnoho dalších. Výhodou těchto nábytkových firem je také možnost výběru produktů na jejich webových stránkách.

Zde si dopředu prohlédnete produkty, vyberete typy a až poté zamíříte do prodejny. Také je dobré sledovat nejrůznější akce, buď na letáčcích nebo na jejich e-stránkách. Tyto firmy nenabízí pouze nábytek, ale také kuchyňské linky, osvětlení, dekorace a nejrůznější bytové doplňky. Výhodou je také, že si můžete produkty vyfiltrovat podle ceny a snadno tak naleznete cílový kousek.

Úložné prostory

Se zmiňovaným minimalismem se pojí i potřeba rafinovaně schovat velké množství věcí, které vám ušetří celkový prostor místnosti a k tomu zajistí zajímavý design. Úložné prostory v podobě posuvných skříní se zrcadlovou přední výplní jsou čím dál větším trhákem a perfektně se hodí do šaten, chodeb nebo pokojů. Tam spolehlivě schováte potřebné i nepotřebné věci, oblečení i hračky. Většina těchto šatních skříní sahá až ke stropu, tak už předem přemýšlejte, jak se dostanete do horních polic.

Vše by mělo být řešeno jednoduše a hlavně prakticky. V poslední době se minimalismus uplatňuje zejména v společenských prostorech, kde chceme mít velký a přehledný prostor, bez zbytečných věcí. Kromě pár poliček a konferenčního stolku prakticky nic nepotřebujete. Dokonce ani stolek pod televizi. Dnes už můžete svou prostornou televizi zavěsit na zeď a problém je vyřešen.

Sedací soupravy

S rostoucím počtem členů vaší rodiny, je potřeba kromě koupě většího jídelního stolu, také koupit větší sedací soupravu. V první řadě zkuste nejprve popřemýšlet, jestli si zvolíte rohovou sedací soupravu nebo soupravu rozdělenou na trojkovou a dvojkovou soupravu popřípadě ještě křeslo. Některé levné sedací soupravy nabízejí ještě rozkládací dvojlůžko a úložný prostor. To se hodí zejména, pro rodiny s menším bytovým prostorem. Nicméně bývají tyto pohovky s úložným prostorem tvrdší na posed a nejsou designově až tak atraktivní.

Rate this post
Sdílejte