Nová okna

Nová okna

Sdílejte

Nová okna

Jaká okna zvolit?

Kdo se chystáte vyměnit svá stará okna za nová, podívejte se, jaké všechny možnosti jsou na našem trhu. První a zároveň největší novinkou u nás byla plastová okna. Nejenom, že šetří Vaše finance, protože udržují v domě teplo, ale zároveň se nezamlžují, nezapařují se a jejich životnost je výrazně delší. Velkým konkurentem plastových oken jsou tzv. euro okna – jsou sice ze dřeva, ale v podstatě fungují skoro stejně jako ta plastová, ale i přes to jsou mezi nimi patřičné rozdíly.

Nejlepší variantou budou euro okna, která se mj. hodí i do nízkoenergetických staveb, které už sami o sobě šetří velké množství energie a tím i Vaše finance.

Kdy si nová okna pořídit?

Nová okna (ať už dřevěná, plastová, euro okna atd.) si lze pořídit kdykoliv! Nejlepší ovšem je, využít různých akcí, které spousta firem nabízí. Velmi časté slevy bývají na podzim, kdy už se k nám chystá zima. Tyto podzimní slevy bývají zpravidla nejběžnější a také největší – slevy dosahují běžně slevy až 50%!

Hodí se moderní okna do všech staveb?

Mnozí váhají třeba z tohoto důvodu …bojí se, že nová okna nebudou ladit s jejich stavbou a zničí se tak celkový design budovy. Pravdou ovšem je, že dnešní výrobci dokáží vyhovět téměř jakýmkoliv Vaším přáním a vyrobí Vám okna přesně na míru a mj. i přesně podle designu, jaká si budete přát… ať už se jedná o okna kulatého, zakulaceného, hranatého, či snad trojúhelníkového tvaru, o okna bílí, hnědá a jinak barevná, velká nebo malá atd.

Jak nová okna financovat?

Cena nových, moderních oken není samozřejmě malá …ale zároveň není ani tak vysoká, aby nebyla přijatelná. Ceny oken se liší …každá firma chce nabízet to nejlepší za co nejnižší ceny …ano, i zde probíhá boj konkurencí.

A možností, jak nová okna financovat je celá řada. Jednou z možností je si na nová okna našetřit – lze zvolit např. spořicí účet, kde se Vám budou Vaše finance odkládané na okna i hodnotit a narůstat Vám. Bonitní lidé si mohou pořídit nová okna zaplacením z výplaty. Ovšem ti, kteří nejsou tolik bonitní a potřebují nová okna ihned, si mohou vzít půjčku – zde na Vás však musím apelovat, abyste se vyvarovali půjčkám, kde máte vysoké úroky. Namísto toho zvolte půjčky od známých bank či spořitelen – mezi nejlepší patří Česká spořitelna či ČSOB (pod ČSOB spadá Poštovní spořitelna). A rozhodně Vám nedoporučuji půjčky od firem jako je Home Credit, Cetelem, PROVIDENT atp. …jsou tam velmi vysoké úroky, „díky“ kterým se může stát, že nebudete časem schopni splácet půjčku.

Rate this post
Sdílejte