Praktické kuchyňské poličky

Praktické kuchyňské poličky

Sdílejte

Praktické kuchyňské poličky

V kuchyni potřebujeme co nejvíce úložného prostoru a tak vítáme každou možnost, jak získat další místo navíc. Vyzkoušejte poličky, které můžete vlastnoručně zhotovit. Je to výborné a ideální, můžete je zabudovat např. pod závěsnou skříňku.

Vezměte práci do svých rukou

Také už vás nebaví otevírat dvířka kuchyňské linky, abyste si mohli vzít malou skleničku, když přijde návštěva nebo zbytečně vytahovat šuplíky, když rychle potřebujete nůž? Nevadí, můžete si svoji práci zjednodušit! Poličky můžete přizpůsobit rozměrům, které má vaše horní kuchyňská skříňka. Také si můžete upravit závěsný systém, který pak můžete použít na uložení lahví, na kořenky, na vinné skleničky, kuchyňské nože, role papírových utěrek nebo jako pultíček na vaši ručně psanou kuchařku.

Co budete potřebovat?

Autor obrázku: Drew And Merissa

Poličku, kterou si chcete zhotovit na zavěšení vinných skleniček jednoduše slepte natupo. Vzdálenost zářezů a pater své ručně dělané poličky přizpůsobíte tomu, jak veliká je sklenice na víno, kterou nejraději používáte. Potom použijte bambusové špejle, které uložíte šikmo a vzadu je přidržuje dřevěná lišta, která slouží k ukládání kuchyňských nožů. Ostré špičky špejlí musíte dopředu obrousit, abyste předešli možným nepříjemnostem a škrábnutí, které by mohly ten pozitivní pocit, který získáte, značně minimalizovat. Když chcete zhotovit držák na roli papírových utěrek, pak zabudujte do boční poličky držáky pro tyčku, na kterou se navleče role a vepředu dna vyříznete vodicí zářez.

A co pult na kuchařky, ten je taky hezký, praktický a dá se zabudovat velice lehce. Stačí, když jej opatříte drážkami pro vysouvací multiplexovou desku, která je zakončena lištou, která taky slouží jako zarážka pro knihu.

Když poličky dokončíte, pak je přišroubujte zevnitř ke dnu horních kuchyňských skříněk a máte po práci. Teď stačí si jenom zasednout za stůl a kochat se svým dílem, které bude v nejbližší době kvitováno celou širokou rodinou, která po vás bude požadovat návod.

Rate this post
Sdílejte