Nábytek Praha

Nábytek Praha

Sdílejte

Nábytek Praha

Chystáte-li si vybavit dům, či byt a chcete si nábytek koupit v Praze, pak si určitě vyberete. V Praze mají zastoupení všechny obchodní řetězce, zabývající se prodejem nábytku, ale také zde najdete prodejce designového originálního nábytku, kdy kousky které koupíte jsou vždy jen jedny a tak budete moci mít originálně vybavenou domácnost.

Pro jaký nábytek se rozhodnete, je čistě na vás. Nejoblíbenější obchod s nábytkem, který je samozřejmě v Praze, a to hned 2x, je Ikea. Ikea je na Černém mostě a ve Zličíně. Do tohoto obchodního domu jezdí lidé z celé republiky, aby uskutečnili nákup krásného a přitom levného nábytku. Nábytek Ikea můžete vi dět i v Ordinaci, nebo Ulici.

Kam se vydat

Na nákup nábytku se pak můžete v Praze vydat i do obchodního domu Kika, který je dalším velmi oblíbeným obchodem, kde kromě nábytku, seženete i doplňky. Kika je Ikee cenově i stylově dosti podobná. Dále pak mezi oblíbené obchody s nábytkem v Praze patří XXXLutz, Jysk, Mobelix, Asko… Obchodů s nábytkem v Praze je spousty.

Pokud chcete mít doma originální kousky a něco velmi zajímavého, pak můžete navštívit obchod VIP nábytek Praha. Nakupovat můžete i po internetu. Koupíte zde originální kousky, které budou velmi designově propracované, a díky tomu také za ně dáte více peněz. Ovšem dostane se vám vysoká kvalita a originalita.

Další obchod s nábytkem, kde budete moci sehnat originální kousky je Purohome. Nábytek odsud si můžete koupit přes internet, nově je však otevřen i Showroom na Fugnerovo náměstí 6 v Praze 2. Přijít se podívat můžete od 11.00 do 19.00. a v sobotu pak od 11.00 do 16.00. V neděli je zde zavřeno. Pokud si budete chtít vybrat nábytek, tak v Praze si jej určitě vyberete. Je zde velmi mnoho obchodů a zároveň i skladů s nábytkem a vy tak nebudete muset dlouho čekat, ale nový nábytek si budete moci ihned odvézt.

Rate this post
Sdílejte