Snadný, rychlý a přitom efektivní úklid

Snadný, rychlý a přitom efektivní úklid

Sdílejte

Snadný, rychlý a přitom efektivní úklid

Nesnášíte nečekané návštěvy, protože máte pocit, že vás překvapí v momentě, kdy doma nemáte vůbec uklizeno? Chcete mít uklizeno pořád a nevíte, jak toho snadno a rychle dosáhnout? Nesnášíte nekonečné smejčení a máte pocit, že tím jen ztrácíte svůj čas? Je na čase to změnit. Jak si uklidit snadno, rychle a přitom efektivně?

Nejhorší je to, když vám nepořádek přeroste přes hlavu a vy nevíte pak co dřív. Najednou zjistíte, že ať se podíváte, kam se podíváte, tak je toho na vás prostě moc a dostala jste se do situace, kdy nevíte kam dřív skočit. Snažte se, abyste toho neměla moc.

Určitě to také znáte, nebaví vás žehlení a tak se vám hromada prádla kupí a vy se k žehlení nedokážete stále dokopat. Co s tím? Nenechte tu horu prádla přerůst, protože čím více to budete odkládat, tím hůře se vám pak práce bude dělat. Najednou zjistíte, že to, že jste odkládala 10 minut žehlení, teď pro vás znamená, že budete muset minimálně hodinu stát u žehlicího prkna.

To samé ale platí pak také o zbytku domácnosti. Stále se chystáte něco poklidit, ale nemáte se k tomu. Začněte tím, že každý den otřete kuchyňskou linku a stoly. Je to opravdu pár minut práce a vaší domácnosti, tím ohromně prospějete. Nebo chcete usadit návštěvu ke stolu, kde jsou kolečka od hrnečku a zbytky oběda ze včerejšího dne?

Věnujte se také pravidelnému vysávání, protože to je věc, která je také velmi důležitá. Prach nám nedělá dobře už jen ze zdravotního důvodu a z toho vizuálního, také nevypadá vůbec pěkně. Proto se ho snažte zbavit za každou cenu a to co nejčastěji.

Aby to u vás doma vypadalo stále jako ze škatulky, natřepejte polštáře kdykoliv, kdy jsou rozválené. Vyrovnané a natřepané polštáře dokážou divy. Jsou věcí, která upoutá pozornost na první pohled. Místo tak bude vypadat upraveně a bude přímo vybízet k tomu, abyste si na něj sedli a udělali si pohodlí.

Rate this post
Sdílejte