Dopřejte svému tělu relaxaci

Dopřejte svému tělu relaxaci

Sdílejte

Dopřejte svému tělu relaxaci

Unavené tělo si zaslouží odpočinek. Zvlášť během zimních dnů, kdy strádáme nedostatkem tepla a přirozených slunečních paprsků, potřebuje naše tělo větší péči. Stres v práci a častá inverze nás negativně ovlivňuje. Cítíme se více unavení a snadněji se nachladíme.

Skvělým receptem na posílení našeho organismu je návštěva lázní. Namítnete, že na pobyt v lázních vy rozhodně nemáte ani čas ani peníze? Pro relaxaci a odpočinek si nutně nemusíme brát týden dovolené. Stačí půl dne hodnotně využitého času na masáži, ve whirpool nebo solné jeskyni, a hned pocítíte změnu. Jen to zkusit!

Tipy na osvědčené metody relaxace

Cesta k harmonizaci těla a mysli vede přes uvolnění. Dokážete i vy skutečně vypnout? Každému vyhovuje jiná metoda, díky níž se napětí a stres vyplaví. Ujistěte se, že víte, co platí právě na vás.

Lymfatická masáž

Lymfatické masáže si našly řadu skálopevných příznivců kvůli řadě léčebných účinků. Tato masáž rozproudí tok lymfy. Díky tomu dochází k celkovému oživení organismu. Prokrvené tělo se lépe detoxikuje, odbourává zadržovanou vodu v těle. Po lymfatické masáži se budete cítit více odpočatí a svěžest se projeví i na vaší pokožce a celkovém vzhledu.

Rituál hammam

Mezi ryze relaxační zážitek řadíme masáž hammam. Staletími ověřená metoda pocházející z Turecka se dostala do mnoha koutů světa. Pro dokonalou hammam proceduru se doporučuje začít prohřátím a protáhnutím celého těla například v bazénu či sauně. Samotná masáž se provádí na mramorovém lůžku za pomocí speciální pěny, kterou na vás masér vyždíme nebo nanese speciální rukavicí. Poté provede za pomoci pěny peeling celého těla. Tato masáž vás skvěle uvolní a kompletně pročistí póry celého těla.

Bezbolestná liposukce

K harmonii nebo naopak disharmonii těla a ducha nemalou měrou přispívá i náhled na nás samotné, naše malé nebo naopak zdravé sebevědomí. Všichni, kdo bojují se stálou touhou konečně zhubnout, ví jak velkou roli hraje sebedůvěra.

Pokud mezi takové lidi patříte i vy, je tu pro vás neinvazivní bezbolestná liposukce. Skrze speciální ultrazvukové zařízení dochází k uvolňování a následnému odbourávání tuku z problematických partií břicha, hýždí a stehen. Liposukce vyhlazuje strie a jizvy, odbourává tukové bulky a mizí tak celulitida.

Rate this post
Sdílejte