Zabezpečte váš majetek i pro chvíle, kdy nejste doma. Pomohou vám fotopasti.

Zabezpečte váš majetek i pro chvíle, kdy nejste doma. Pomohou vám fotopasti.

Sdílejte

Zabezpečte váš majetek i pro chvíle, kdy nejste doma. Pomohou vám fotopasti.

Lapkové, zloději, nenechavci… všichni jsou velmi aktivní a důmyslní. Často by nás ani nenapadlo, jak dokonale mohou mít zmapovanou naši ulici, vesnici, čtvrt a že vědí, který dům či byt je v tom či onom okamžiku nestřežen a je možné jej „hezky prošacovat“.9815bb6c86de8339a1d1929e4a4948ed_image_270x270

Pro tyto případy se však lze vybavit účinnou pomůckou, která pomůže případné zloděje odhalit. Jsou jimi fotopasti. Jde o malé, šikovné, snadno instalovatelné pomocníky, kteří nejsou drazí a přitom vám mohou ušetřit mnoho majetku a cenností, o které byste bez nich přišli.

Využití fotopastí v mnoha jejich podobách

Fotopast je maskované zařízení nebo lovecký fotoaparát, který se aktivuje v případě, že se v jeho okolí pohybuje člověk nebo zvíře. Umožňují nahrávat statické snímky nebo krátká videa.

Typy k ochraně majetku není potřeba non-stop obsluhovat, k provozu postačí sada tužkových baterií. Jsou cenově dostupné a není nutné jim zajistit zdroj elektrické energie. Instalovat je můžete skutečně kdekoli.

Zloději si jich nevšimnou ve dne ani v noci, neviditelný přísvit je zabezpečen bez světelného efektu, fotopast na sebe vůbec neupozorní.

Vybrat si je možné i fotopast GSM s možností okamžitého přenosu pořízených snímků na telefon nebo e-mail.

Velký výběr a mnohé příslušenství

Odborníkem a zkušeným prodejcem na poli fotopastí, je společnost Infoto.cz. Její tradice sahá až do roku 1991, což je zárukou zkušeností, praxe a povědomí o tom, co si klienti přejí a co očekávají. S výběrem fotopasti, která vám nejlépe vyhoví, vám ochotně poradí.

Prohlédnout si můžete její akční nabídku, novinky, kamery do auta, mikroskopy a mnohé další zboží. Při objednávce zboží s cenou nad 2 000 Kč získáte dopravu zdarma.

Chraňte váš dům, byt či komerční budovu účinně. Fotopast, jejíž pořízení není nikterak finančně nákladné, vám v tom spolehlivě pomůže.

Rate this post
Sdílejte