Polstry na zahradní nábytek

Polstry na zahradní nábytek

Sdílejte

Polstry na zahradní nábytek

By: Crinklecrankle.com

Pokud máte zahradu, tak jistě máte i posezení, které vám zpříjemní chvilky, které na zahradě trávíte jak s přáteli, tak i sami. Každý nábytek na sezení, nebo ležení, by měl být pohodlný, a tak je vhodné mít polstry na zahradní nábytek. Jak je vybrat?

Jednoduše podle toho jakou mají barvu, měly by ladit k exteriéru, dále pak vybírejte polstry podle funkčnosti. Může se stát, že vás motiv omrzí a rádi byste jej vyměnili za jiný. K tomuto jsou dobré polstry, které jsou oboustranné. Při výběru pak také dejte pozor na to, aby se polstry daly prát.

Jak vybrat

Buďto si kupte takové, které se vám vejdou do pračky i s výplní, nebo takové, které se dají sundat a vyprat samostatně. Praní je totiž velice důležité a čas od času se prostě prát musejí. Některé polstry mají i polštářky pod hlavu, což je také výhoda.

Polstry mohou být jak na židle, tak na lehátka, anebo také na houpačky. Pokud si vyberete a doma zjistíte, že jej do pračky nedáte, pak vám stále zbývá ještě jedna možnost, a to nechat si ušít nové potahy, které budou snímatelné.

Na zimu a při nepřízni počasí je více než vhodné,mít polstry kam uložit. K tomuto se také prodávají úložné prostory, kam je můžete schovat. Určitě je vhodné uchovávat je před vlhkem, jinak samozřejmě může dojít k plesnivění.

Polstry koupíte u prodejců nábytku a zahradních doplňků, snadno si je také můžete objednat na internetu. Máte také možnost nechat si je ušít na míru a vybrat na ně vlastní látku. Jsou při sezení a ležení na zahradě nutností a rozhodně by vám neměly chybět. Jejich pořizovací cena není zrovna nízká, pohybují se okolo 400 Kč do 1000 za kus, což pokud máte na zahradě více kusů, se může značně prodražit, ale určitě je oceníte.

Rate this post
Sdílejte