Nákup vrtačky a brusky: Volte prověřenou značku Makita

Nákup vrtačky a brusky: Volte prověřenou značku Makita

Sdílejte

cuttingVybavení dílny se řadí mezi priority každého domácího kutila i profesionálního řemeslníka. Na trhu je dnes obrovské množství nářadí a nástrojů. Vybrat to správné nemusí být jednoduché zejména kvůli tomu, že na nás mnozí prodejci útočí minimálními cenami svého sortimentu. Často člověk až žasně, že lze vrtačku či brusku vyrobit s minimálními náklady. Ano, jde. Odrazí se to ovšem na použitých materiálech. Mnohdy se setkáme s plastovými převody a jinými šizenými součástmi. I proto se vyplatí vsadit na jistotu, již představuje značka Makita.

Elektrické a aku vrtačky Makita

Jak elektrická, tak i aku vrtačka Makita nabízí ergonomické řešení své konstrukce a minimální hmotnost. Obě provedení jsou charakteristická především velmi výkonnými motory. Vrtání do dřeva, kovu i betonu se stane hračkou. Stejně tak i u šroubování se prostě budete bavit. Podílet se na tom budou zcela jistě i postupná regulace otáček a motorová brzda. U aku modelů se setkáte s LED diodou signalizující stav baterie. Prachotěsná dvourychlostní převodovka je u aku vrtaček také samozřejmostí.

Efektivní broušení a řezání

Maximální brusný i řezací výkon poskytne úhlová bruska Makita. Typická je mimo jiné ergonomickým designem a příkonem 720 W. Zaujme u ní i specifická protiprachová ochrana, díky níž budou stator i rotor ochráněny před všudypřítomným prachem. Především při broušení vzniká spousta mikročásteček. Výborné jsou i aku variace, s nimiž můžete neomezeně pracovat i v místech bez přístupu k elektrické síti.

Při nákupu buďte obezřetní

Mohlo by se zdát, že nákup klasického i aku nářadí Makita lze realizovat výhodně kdekoli. Není tomu tak, většina prodejců je totiž autorizována pouze u českých distributorů.

Rate this post
Sdílejte