3 rady, jak zařídit obývací pokoj

3 rady, jak zařídit obývací pokoj

Sdílejte

182639-2012182021_vZnáte ten příjemný pocit, kdy se po dlouhém dni na chvíli zastavíte ve svém obývacím pokoji a v klidu relaxujete? Pokud ne, možná je na čase zapřemýšlet nad změnou vybavení a vylepšit místnost tak, aby se alespoň přiblížila k vytoužené dokonalosti.

Náš tip: Nejen nábytek je při zařizování obývacího pokoje důležitý, stejně klíčový je i výběr osvětlení. Stropní svítidlo, náladové lampičky, ale i stojací pokojová lampa vám pomohou vytvořit zóny s rozdílnými náladami.  Klasickou lampičku si rozsvítíte pro romantické večery spolu se svíčkami, stojací lampa zas nejlépe poslouží při čtení.

Srdce celého bytu je vaší vizitkou

Obývací pokoj je místem, kde hostíme návštěvy a zároveň trávíme svůj volný čas. Z toho vyplývá, že jeho zařízení by mělo představovat ideální kombinaci funkčnosti a stylového designu. Pokud to myslíte opravdu vážně, dejte si záležet s výběrem jednotlivých prvků a snažte se je sladit do jednoho celku. Pro každého hezký pokoj znamená něco jiného. Někdo si pod pojmem dokonalý obývák představuje minimalisticky zařízenou místnost, ale druhý člověk sní o bohatě vyzdobeném pokoji, kde je spousta věcí, ale každá má své vlastní místo. Podívat se můžete i na aktuální moderní trendy, vždy ve výsledku stejně záleží na tom, co se líbí vám.

Pro maximální využití prostoru

Je to skvělé, když máme k dispozici obrovskou místnost, do které si dáme královsky velké pohovky a gauče a nemusíme se ohlížet na nic dalšího. Jenže většina z nás má menší pokoje, takže musí přemýšlet nad každým centimetrem. Efektivním řešením jsou v takovém případě například rohové sedací soupravy, menší obývací stěna a všechno umístěné co možná nejlépe. Platí, že čím menší byt máte, tím více šikovnosti a důvtipu budete muset projevit během zařizování.

Objevujte nábytek na internetu

A kde sehnat konkrétní kusy nábytku? Jistě vás napadnou kamenné obchody. Jenže tady je k vidění jen několik málo kousků, a navíc nemáme snadné srovnání s konkurencí, co se týká jednotlivých variant a cen. Výhodnější je navštívit internetové obchody, kde máte všechno po ruce a z pohodlí domova si vyberete nejvhodnější nábytek. A jak může vypadat? Když se podíváte na do nabídky společnosti Atan nábytek, určitě se dozvíte více. Nahlédněte na web www.atan.cz.

Rate this post
Sdílejte