Tantra masáže v Praze vás naučí, jak pracovat se sexuální energií

Tantra masáže v Praze vás naučí, jak pracovat se sexuální energií

Sdílejte

Moderní erotické salóny nabízející tantra masáže v Praze umí provokovat, svádět i šokovat, ale především vás naučí pracovat se svou sexuální energií skutečně do hloubky. V jejich podání si tohle smyslné indické umění parádně užijete, ale navíc vám pomohou zlepšit i intimní život.

Tantra masáže mají jasný, a velmi příjemný cíl

Umění tantry se snaží především odstranit pocity studu, strachu či nedůvěry a vnést tak do našeho života radost, blaženost a množství energie. Právě proto se špičkoví tantra maséři snaží nejprve poznat postoje a pocity svých klientů a vzápětí jim vyjít vstříc svými smyslnými, něžnými a maximálně zacílenými doteky.

Potěšení, které vyžaduje vaši aktivní spolupráci

Nejde jen o pasivní odevzdání se, ale o vědomé vnímání každého přítomného okamžiku a celého těla. Zní to složitě, ale v podstatě nejde o nic jiného, než o maximální prožitek. Vaším úkolem je zkrátka přijít na masáž a na nic jiného nemyslet. A protože víme, jak obtížné to někdy může být, nabízí vám tantra pomocnou ruku v podobě úžasné atmosféry, speciálních dýchacích technik a něžných rukou odborníků, kteří se nebojí věnovat opravdu každému kousku vaší kůže.

Víc, než jen obyčejná masáž

Ať už si vyberete klasickou tantru nebo budete mít chuť spíše na tu erotickou, měli byste vědět, co od takového zážitku čekat. Zatímco obyčejná masáž vám z peněženky vytáhne jen pár stokorun, ta pravá tantrická bude o něco náročnější. A proč tomu tak je? Obšírnější důvody si můžete přečíst TADY, my pro vás vybrali jen to podstatné.

Nahota jako terapeutický prostředek

Oba aktéři jsou už od začátku při masáži nazí (v případě klasické tantra masáže mají sárong nebo ručník přes bedra). Tento aspekt je důležitý pro odbourání všech zábran, strachu či studu. Na těle vás navíc neruší nepříjemné spodní prádlo.

Vonné oleje navodí atmosféru

Prostory, v nichž kraluje tantra, vás uchvátí na první pohled, dotek i přičichnutí. Exotické dekorace, příjemné materiály (od židle na převlékání až po příjemný potah na lůžku) a nádherná uklidňující vůně olejů nebo vonných svíček vám dovolí okamžitě zapomenout na starosti a stres všedního života.

Úvodní nácvik techniky dýchání

Tantra nás učí pracovat s životní (sexuální) energií a kontrolovat příchod orgasmu. Nezbytnou součástí kvalitní tantra masáže je proto úvodní konzultace, na níž se vše potřebné naučíte. Trvá 5-15 minut, záleží na míře vašich zkušeností.

Ruce, peří, kožešina…

Nejde o obyčejnou masáž, realizovanou především prostřednictvím prstů. Masér či masérka se nebojí používat i lokty, prsty na nohou (foot fetish, obvykle za příplatek) nebo různé příjemné materiály v čele s kožešinou a peříčky, jež vystřelí vaši vnímavost a prožitky někam vzhůru a daleko!

Speciální techniky erotické masáže

Erotická tantra masáž se nebojí masáže pohlaví – právě naopak. Láskyplná a něžná péče primárně necílí na orgasmus, ale snaží se, abyste se cítili opravdu hluboce uvolněně a příjemně. Když k vyvrcholení dojde, bývá spontánní a často mnohem intenzivnější než obvykle.

Jak se liší erotická tantra masáž pro muže a pro ženu?

Prožitek tantry není ničím omezen. Zatímco mladé páry i jednotlivci ji vyhledávají především kvůli inspiraci a nevšedním zkušenostem, starší generace na ní oceňují pocit luxusu a skutečně intenzivní péče.

Tantra pro ženy může odbourávat stres i napravovat stará zranění

Pro ženy bývá těžké odevzdat se hned napoprvé do rukou někomu neznámému. Proto je dobré vědět, že tantra masáž nemusí hned ihned mířit na intimní místa. Pokud si to během ní rozmyslíte, stačí dát masérce či masérovi vědět. A až budete mít odvahu, můžete se těšit třeba na vaginální mapování (hledání citlivých míst) nebo na jemnou masáž jizev po nástřihu nebo jiných operacích. Pravidelná péče odstraňuje jejich bolestivost a nepříjemné pocity při sexu. Jak to celé vypadá si můžete prohlédnout TADY.

Tantra pro muže prolamuje i tabu

Dva nebo tři orgasmy během jednoho sezení? Žádný problém, zvlášť pokud si připlatíte i za masáž prostaty. Až přijdete na to, jak sladké tohle zakázané ovoce je, budete ho vyžadovat pokaždé. A pokud by vám chybělo klasické zakončení, nabídnou vám ty nejlepší salóny i šikovné minimasturbátory Tenga egg, s nimiž vše bude skoro jako opravdové.

Nedovolte vašim představám, aby vás omezovaly! Místo toho si najděte takovou tantra masáž, která všechna vaše přání vyplní na jedničku! V Praze je takových míst dost a dost. Stačí zapátrat na internetu a řídit se recenzemi spokojených uživatelů!

Rate this post
Sdílejte