Elegantní byty v Praze 5 – soukromí, příroda i centrum města na...

Elegantní byty v Praze 5 – soukromí, příroda i centrum města na dosah ruky

Sdílejte

Snad každý člověk touží po útulném a moderním domově, který je poblíž přírody, a přitom se nachází nedaleko víru velkoměsta. Pro všechny, kteří mají nadstandardní nároky na bydlení, jsou určeny komfortní byty v Praze 5 v Jinonické Rezidenci.

Pár slov o projektu

Lidé s vysokým pracovním nasazením, kteří potřebují po náročných aktivitách v zaměstnání relaxovat, ocení luxusní byty Praha 5. Jinonická rezidence ohromí hned z několika důvodů. Její strategická poloha osloví jednoduchou dostupností centra. Jen si představte, že na Andělu budete autem za pouhých pět minut. K dispozici je osm bytů. Sedm z nich disponuje venkovními prostory, které poslouží jako terasa, zahrádka, balkon či lodžie. Horní mezonetový byt se pyšní prostornou terasou a unikátním výhledem. Dům je postaven v energetické třídě B, samozřejmostí jsou zajímavě řešené interiéry a prvky z kvalitních materiálů. Příjemným překvapením je i brzká dostupnost bydlení, kolaudace je v plánu na červen 2018.

Bezpečná lokalita a klidné prostředí

Jinonická rezidence se nachází v populární oblasti Prahy 5 – Košíře. Nedaleko je přírodní park Košíře – Motol a Vidoule. Co by kamenem dohodil jsou Prokopské údolí a rozhledna Cibulka. Okolí je jako stvořené pro procházky, cyklistiku a in-line bruslení. Moderní budova zaujme náročné klienty, kteří drží svůj život pevně v rukou. Prodej bytů Praha 5 je tedy atraktivní i díky dopravní a občanské dostupnosti. Zastávka MHD je asi 200 metrů od rezidence a nejbližší zastávka metra B – Jinonice je dosažitelná za pět minut autem a rychlejší chůzí za 20 minut. Jízda autem na letiště Václava Havla trvá pouhých 20 minut. Komfortní byty v Jinonické Rezidenci padnou do oka pracovně vytíženým klientům, kteří musejí díky svému zaměstnání také často letecky cestovat. Volné chvíle si pak užijí v dechberoucí přírodě.

Představení bydlení

Nikdo neodolá bytům Jinonické Rezidence s výhledy do zeleně v dispozicích 2+kk až 4+1 od 4 500 000 Kč včetně DPH. Počítejte s dřevěnohliníkovými okny s trojskly s automatickými bezúdržbovými ventilačními štěrbinami, dřevěnými podlahami a moderním vybavením od renomovaných značek. Komu není lhostejná budoucnost, jistě ocení přípravu pro budoucí infrastrukturu dobíjecích stanic pro elektromobily, která bude schopná obsloužit každé pakovací místo v domě. S vybavením prostor, kompletním vzhledem domu a okolím bude spokojen každý klient požadující to nejlepší.

Pokud se rozhodnete pro nadstandardní bydlení v Jinonické Rezidenci, oceníte nabídku zajištění výhodného financování, což je v dnešní době klíčová otázka. Jedná se například o hypotéky s nízkou sazbou a pro podnikatele, variabilní hypotéky i varianty se zápočtem úspor.

Rate this post
Sdílejte