Vše pro krásnou ložnici koupíte na Mikaton.cz

Vše pro krásnou ložnici koupíte na Mikaton.cz

Sdílejte

PovlNa krásnou ložnici jděte s novým povlečením i s jehlou. Mikaton.cz je e-shop, kde koupíte krásné, moderní i stylové povlečení, ale rovněž galanterní potřeby, abyste si některé doplňky třeba svépomocí ušili.

Povlečení dělá ložnici

Právě povlečení je designově nejvýraznějším prvkem ložnice. V té nezáleží ani tak na nábytku, ale právě na barvách a vzorech povlečení. Na tom, jak se nám pak v noci spí, se zas podílí kvalita materiálu povlečení a též materiál prostěradla.

Celoročně rozhodně nespíme v jednom povlečení. Je dobré rozlišovat letní a zimní. Nejen přikrývku si vybíráme teplejší, nebo chladnější tenčí. Na tom, jestli nám je pocitově teplo, nebo cítíme příjemné chlazení, se podílí i výběr materiálu povlečení. Flanel a mikroplyš jsou hřejivé. Hladká bavlna s hustým tkaním příjemně chladí.

Povlečení z Mikaton.cz

E-shop Mikaton.cz nabízí velké množství povlečení, které si lze v e-shopu vybrat podle rozměru i typu materiálu. Nechybí krepové, bavlněné, z bavlněného saténu, flanelové, z mikroflanelu, z mikropyše i z velice luxusně vypadajícího a trvanlivého damašku. V e-shopu Mikaton nakoupíte samozřejmě i povlečení pro děti a oblíbené módní povlečení s fototiskem.

S galanterním zbožím na ještě dokonalejší ložnici

Do ložnice patří i další bytový textil, a ne každý koupíme již hotový. Případně jej potřebujeme upravit pro naše potřeby. Může jít třeba o závěsy či záclony, které je nutné zkrátit. Se správnou nití a šicím strojem to hravě zvládne i méně zkušená švadlenka. A jde to samozřejmě i ručním stehem.

Možná vás však popadne i poněkud kreativnější tvoření. Co si tak ušít patchwork přehoz na postel? Nebo polštářky do postele navíc, které budou hezky ladit s povlečením? Z látek lze vyrábět krásné úložné krabice na skříň i pod postel, rovněž kapsáře k posteli na různé drobnosti. Galanterie z Mikaton.cz se vám bude rozhodně hodit.

Rate this post
Sdílejte